Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Wiele podobnych wątków, ale do komentowania żadnego
"Od 15:00 – 19:00 - w piątek, sobotę i niedzielę - na podsumowanie drugiej edycji POLSKIEGO TOPU WSZECH CZASÓW zapraszają Piotrowie - w piątek Baron, w sobotę Metz, w niedzielę - Stelmach."
Zostały 2 godziny.
Ostatnio zmieniony pt maja 01, 2009 1:28 pm przez stavanger, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj na pewno bedę słuchał.
Zastanawiam się, czy nie warto było by podzielić temat na dni ze względu na obszernosć wątków i tego, że potem strasznie ciężko jest czytać taki duży temat.
tadzio3 pisze:Zastanawiam się, czy nie warto było by podzielić temat na dni ze względu na obszernosć wątków i tego, że potem strasznie ciężko jest czytać taki duży temat.
Zmieniłem tytuł, w razie czego któryś z moderatorów moze dokonać edycji.
ja mam nadzieję dziś wysłuchać topu bez większych przeszkód. Nie będę komentował na bieżąco, dla mnie top to jest święto i nie chcę się niczym rozpraszać, chcę słuchać w pełnym skupieniu.
Liczę, że nowy system głosowania przyniesie spore zmiany i dużo nowości w top100. Wydaje mi się jednak że pierwsza dwójka jest nie do ruszenia nie tylko w tym roku i że nic tej kolejności nie może zmienić.
Życzę wszystkim wielu pięknych chwil i muzycznych wspomnień, które odżyją dzięki temu zestawieniu.
Witam wszystkich!!!
Piękny dzień, piękna muzyka ,cóż więcej chcieć!!!!
Dzisiaj pewnie troszkę poprzeszkadzam sąsiadom na nowym sprzecie ,ale jak tu nie dać mocy przy takich utworach.
Zostało 5 min i zaczniemy !!!
Miłego odbioru
Dzień dobry, witam Państwa... Ja dzisiaj będę się próbował odzależnić od kompa i moje komentarze będą sporadyczne, ale odnośnie czytania komentarzy powinienem nadążać.
Witam! Zaczyna się pierwszy maraton, bo po 4 godzinach PTWC czekają mnie jeszcze 3 godziny LPMN. No, ale te pierwsze 4 będą na pewno ciekawsze i być może zaskakujące.