Campari pisze:(37) o nie! nowy Sting jest koszmarny, ledwo przesłuchałem jego nową płytę :-/ nie mam nic do takiej muzyki, nawet bardzo lubie jazz, folk itp., ale to jest niestrawne :-/
ale to przeciez ani jazz, ani folk, tylko "muzyka dawna", wiec nie ma co porownywac.
heh, śmieszna nazwa, pierwszy raz słyszę
pojedyncze utwory można posłuchać, tak jak u Kydryńskiego, ale jako całość płyta jest słaaaba
marsvolta pisze:pierwsza płyta Cool Kids była świetna a jakie wtedy grali koncerty teraz jakoś sami się powtarzają i tutaj to są już te same schematy a Stelmachowi się jakoś strasznie podoba dziwne.
no wlasnie, bardzo schematycznie chlopaki graja.
btw - Stelmiego widzialem wczoraj w Empiku w Arkadii .
to Evanescence na Liste juz nie wejdzie, wiec czekamy na nowa piosenke.
Coma po raz pierwszy. Uważam, że mogli wybrać lepszą piosenkę na singiel (np. "Listopad", w sam raz na listoipad), ale rozumiem, że ta jest pardziej niepoprawna politycznie
"a dziewczyny piekne i mlode oraz zawsze mozna je zaprosic na sok" - to moj ulubiony cytat z tej piosenki. Jakos tak mnie dobrze nastraja, zawsze sie przy nim usmiecham .
ku3a pisze:"a dziewczyny piekne i mlode oraz zawsze mozna je zaprosic na sok" - to moj ulubiony cytat z tej piosenki. Jakos tak mnie dobrze nastraja, zawsze sie przy nim usmiecham .
ku3a pisze:"a dziewczyny piekne i mlode oraz zawsze mozna je zaprosic na sok" - to moj ulubiony cytat z tej piosenki. Jakos tak mnie dobrze nastraja, zawsze sie przy nim usmiecham .
to także mój ulubiony cytat
Nie dziwię się temu, bo jest jednym z dwóch najbardziej charakterystycznych. Drugi jest pod koniec utworu i raczej nie usłyszymy go nawet gdy "tonacja" wyjdzie z poczekalni
mrsap pisze:Nie dziwię się temu, bo jest jednym z dwóch najbardziej charakterystycznych. Drugi jest pod koniec utworu i raczej nie usłyszymy go nawet gdy "tonacja" wyjdzie z poczekalni
no raczej, nie beda miec litosci dla tego tekstu
wypikaja zapewne