Notowanie 1419 (13.04.2009)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Notowanie 1419 (13.04.2009)
Gdyby kogos korcilo i nie mogl wytrzymac do jutra, to juz dzis moze zapoznac sie z wynikami 1419 notowania zamieszczonymi na stronach Trojki.
- tadzio3
- Kontakt:
Re: Notowanie 1419 (13.04.2009)
Ja zerknę, bo nie wiem czy będe słuchał 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Hehe, umieścili te wyniki automatycznie przez pomyłkę czy celowo? 
Można już komentować wyniki czy czekamy do jutra do 19?
Gary, kiedy będą wyniki Znawcy?

Można już komentować wyniki czy czekamy do jutra do 19?

Gary, kiedy będą wyniki Znawcy?

- tadzio3
- Kontakt:
Myślę, że raczej celowo. trudno mi uwierzyć w pomyłkę, chociaż... Po co by mieli zdradzać wyniki przed listą z emisją...? Tym bardziej, że nowych propozycji nie ma.
A same wyniki ciekawe, oj ciekawe
A same wyniki ciekawe, oj ciekawe

- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
hej, rzeczywiście
zdarzyło się tak już?

Ostatnio zmieniony ndz kwie 12, 2009 4:01 pm przez nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Proponuję jednak nie komentować (ujawniać) wyników, niektórzy pewnie będą chcieli posłuchać na żywo.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Też tak uważam, że lepiej nic nie zdradzać.stavanger pisze:Proponuję jednak nie komentować (ujawniać) wyników, niektórzy pewnie będą chcieli posłuchać na żywo.
Może się połapią i zdejmą te wyniki z internetu.
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
ok, edycja dokonana
Jutro o 22giej.Robinson pisze:Gary, kiedy będą wyniki Znawcy?

Ja nie patrzę
Jutro będę miał frajdę 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja też nie patrzę, bo możę jutro posłucham. Niestety, widzę już co na 30 i nie mam niespodzianki...
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Bałem się, że z powodu żałoby nie będzie listy, ale żałoba od północy to i lista będzie ;>
Listy dziś nie powinno być.
Napisałem do ku3y w tej sprawie. Może coś poradzi - ostatecznie jest... Może chociaż kilka osób nie będzie wiedziało.Miszon pisze:Ja też nie patrzę, bo możę jutro posłucham. Niestety, widzę już co na 30 i nie mam niespodzianki...
Ja uważam, że być powinna, natomiast zdecydowanie inne zdanie mam w sprawie żałoby.słoik pisze:Listy dziś nie powinno być.
No cóż... Jakie ja mam zdanie o żałobie narodowej to chyba już komuś mówiłem...słoik pisze:Listy dziś nie powinno być.
Dla mnie dziwne by było, jakby Lista odbyła się np. 24 marca 2008 roku.
Widzę, że kajman na podobne zdanie jak ja...
Jak najbardziej popieram opinie kajmana i abd3mz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
a może skoro już są wyniki, to będzie jakieś "specjalne" notownie listy? 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Hmm... nic nie wiedziałem. Ktoś umarł?
Aha. Teraz sprawdziłem. Porażka z tymi żałobami. Powinniśmy żyć w stałej żałobie, bo przecież 50 osób ginie na drogach co tydzień i jakoś nikt o tym nie mówi i żąłoby nie ogłasza.
Aha. Teraz sprawdziłem. Porażka z tymi żałobami. Powinniśmy żyć w stałej żałobie, bo przecież 50 osób ginie na drogach co tydzień i jakoś nikt o tym nie mówi i żąłoby nie ogłasza.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj! Wchodze na stronę Trojki - potem na strone Listy i...widze wyniki...
Dlaczego je ogłoszono przed emisją?
Z tego, co wyczytuję tutaj, ujawniono je już w niedziekę, wiec powodem nie jest tragedia w Kamieniu Pom.
PanPiotr zapewne nie bedzie grał Listy, choć żałoba dopiero od 24.00. Jakoś tak dziwacznie brzmiałaby audycja w stylu rozrywkowym, gdy media non stop karmią nas tą tragedią.
Ale dlaczego az 3 dni Panie Prezydencie??? Czy my zawsze musimy być takim martyrologicznym Narodem? Nie wystarczy jeden dzien (wtorek) i ew. specjalne apele w środę, jak ruszą po świętach szkoły i uczelnie?

Dlaczego je ogłoszono przed emisją?
Z tego, co wyczytuję tutaj, ujawniono je już w niedziekę, wiec powodem nie jest tragedia w Kamieniu Pom.

PanPiotr zapewne nie bedzie grał Listy, choć żałoba dopiero od 24.00. Jakoś tak dziwacznie brzmiałaby audycja w stylu rozrywkowym, gdy media non stop karmią nas tą tragedią.
Ale dlaczego az 3 dni Panie Prezydencie??? Czy my zawsze musimy być takim martyrologicznym Narodem? Nie wystarczy jeden dzien (wtorek) i ew. specjalne apele w środę, jak ruszą po świętach szkoły i uczelnie?
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Mam podobne zdanie, w każdy weekend na drogach giną ludzie, może nawet i więcej i żałoby nie ma.Miszon pisze:Hmm... nic nie wiedziałem. Ktoś umarł?
A lista niech będzie.
Właściwie po co informować o katastrofach lotniczych, przecież ginie w nich znacznie mniej ludzi, niż w wypadkach drogowych, byle wojna przynosi więcej ofiar niż ataki na WTC, a wiadomo, że Wikingowie dotarli do Ameryki kilkaset lat przed Kolumbem, und so weiter.
Nie jestem za zdjęciem Listy z powodu żałoby narodowej, bo nie da się zinstytucjonalizować uczuć.
Argument z wypadkami uważam za małoduszny? obłudny? niewyszukany (delikatnie rzecz ujmując)?, nie wiem jak to nazwać.
Nie jestem za zdjęciem Listy z powodu żałoby narodowej, bo nie da się zinstytucjonalizować uczuć.
Argument z wypadkami uważam za małoduszny? obłudny? niewyszukany (delikatnie rzecz ujmując)?, nie wiem jak to nazwać.
Informować - tak, żerować - nie.słoik pisze:Właściwie po co informować o katastrofach lotniczych, przecież ginie w nich znacznie mniej ludzi, niż w wypadkach drogowych, byle wojna przynosi więcej ofiar niż ataki na WTC, a wiadomo, że Wikingowie dotarli do Ameryki kilkaset lat przed Kolumbem, und so weiter.
Dokładnie, ale co w takim razie znaczą te słowa:słoik pisze:Nie jestem za zdjęciem Listy z powodu żałoby narodowej, bo nie da się zinstytucjonalizować uczuć.
?słoik pisze:Listy dziś nie powinno być.
A jak brzmi audycja rozrywkowa, gdy co 5 sekund z głodu umiera jedno dziecko?...zbyszu pisze:Jakoś tak dziwacznie brzmiałaby audycja w stylu rozrywkowym, gdy media non stop karmią nas tą tragedią.
1. Prywatnie nie jestem za tym, żeby informować, ale jeżeli już, to informować, a nie żerować na tym, no ale media muszą z czegoś żyć.słoik pisze:1. Właściwie po co informować o katastrofach lotniczych,
2. przecież ginie w nich znacznie mniej ludzi, niż w wypadkach drogowych,
3. byle wojna przynosi więcej ofiar niż ataki na WTC,
4. a wiadomo, że Wikingowie dotarli do Ameryki kilkaset lat przed Kolumbem, und so weiter.
5. Nie jestem za zdjęciem Listy z powodu żałoby narodowej, bo nie da się zinstytucjonalizować uczuć.
6. Argument z wypadkami uważam za małoduszny? obłudny? niewyszukany (delikatnie rzecz ujmując)?, nie wiem jak to nazwać.
2. Zgadza się, ale w tv wyglądają efektowniej.
3. No akurat nie zawsze, ale faktycznie wiele tak i w takiej sytuacji powinno się więcej pisać o tych wojnach, szczególnie takich przynoszących wiele ofiar, ale przecież to jest mniej spektakularne wydarzenie, gdy dwa plemiona afrykańskie wyrzynają się wzajemnie.
4. A co ma piernik do wiatraka? Nawet jeżeli masz rację, to skutki wyprawy Kolumba były znacznie donioślejsze niż Wikingów.
5. Tu masz rację, bo dla jednych bardziej bolesna jest śmierć 21 osób w Kamieniu, a dla innych tysiące ofiar AIDS w Afryce, a jeszcze inni i z tego i z tego potrafią zrobić propagandę polityczną bądź ideologiczną.
6. Argument jest bardzo dobry. Czy sądzisz, że rodziny ofiar wypadków mniej boleśnie przeżywają tragedię, bo zginęli w mniejszej grupie? Czy sądzisz, że rodziny zmarłych na zawał, których też codziennie jest sporo, też to mniej boli, bo zginęli naturalną śmiercią?
Ad vocem,
nie widzę niekonsekwencji w moich wypowiedziach. Chciałem powiedzieć tyle, że nie są potrzebne dekretacje, by dać wyraz pewnym podstawowym odruchom. Nie obrażę się na Trójkę, jeśli Lista będzie, może nawet posłucham i zajrzę na forum, ale na pewno będę czuć pewien dyskomfort.
i nie wiem zupełnie dlaczego dyskusja poszła w kierunku zwalczania taniego Weltschmerzu.
nie widzę niekonsekwencji w moich wypowiedziach. Chciałem powiedzieć tyle, że nie są potrzebne dekretacje, by dać wyraz pewnym podstawowym odruchom. Nie obrażę się na Trójkę, jeśli Lista będzie, może nawet posłucham i zajrzę na forum, ale na pewno będę czuć pewien dyskomfort.
i nie wiem zupełnie dlaczego dyskusja poszła w kierunku zwalczania taniego Weltschmerzu.