notowanie 966
notowanie 966
Na chomiku grzesost, znajdziecie fragment (od 20 miejsca) notowania 966.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Re: notowanie 966
Tak, w takiej jakości, że nie da rady tego słuchać. Uszy więdną. 

Jak koledze nie odpowiada, to są w sieci programy do obróbki dźwięku. W takiej jakości zachowało się te nagranie na taśmie przez 9 lat.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
To ciekawe, bo na moje ucho, to po prostu źle zgrane na komputer (przesterowany dźwięk). A jeśli w takiej jakości jest nagranie oryginalne - to ja bym na Twoim miejscu powstrzymał się przez publikowaniem w obecnej jakości. Po co mi kolega proponuje jakiś program do obróbki dźwięku. Niech kolega sam doprowadzi to nagranie do jakiejś zdatnej jakości i umieści ponownie, najlepiej w mp3, aby można było przed ściągnięciem odsłuchać, a nie tak jak teraz w wav (bo w takim wypadku to nie wiadomo co się tak naprawdę pobiera). Ja mam to za kolegę zrobić. No chyba nie. W zasadzie to nie zależy mi na tym nagraniu, tylko chcę ustrzec potencjalnych ściągaczy, że plik jest w fatalnej jakości. I tyle. (ściągnąłem... "kota w worku") 

- tadzio3
- Kontakt:
Ważne jest, że notowanie się zachowało, a w jakiej jakości to już mniej ważne. Jeżeli komuś nie odpowiada, to jak Grześ mówił każdy może sobie sam poprawić jakość