sprawdziłem w "Encyklopedii polskiego rocka", nic takiego nie znalazłem... może chodzi o "Love love love"?Robinson pisze:Jest coś takiego?Miszon pisze:712 T. Love T. LOVE, T. LOVE
Przyznam, że w ogóle takiego tytułu nie kojarzę.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
sprawdziłem w "Encyklopedii polskiego rocka", nic takiego nie znalazłem... może chodzi o "Love love love"?Robinson pisze:Jest coś takiego?Miszon pisze:712 T. Love T. LOVE, T. LOVE
Przyznam, że w ogóle takiego tytułu nie kojarzę.
Absolutnie się zgadzam. Nawet bym to liczył jako pierwsze kryterium.Nawet jeśli wszystkie osoby ustawią konkretną kolejność, to i tak, jako ciekawostka, można by dodatkowo obliczyć głosy po 1 punkcie.
sprawdziłem jeszcze raz, rzeczywiście... płyta "Prymityw", 1994rok.Miszon pisze:W moim śpiewniku ta piosenka była zatytułowana "T.Love, T.Love". Nie wiem jak w twojej encyklopedii. Płyta "Prymityw" bodajże.
nie ma problemu, poczekamfajnex pisze:Bear - ja jeszcze poustawiam swoją 50-tkę w odpowiedniej kolejności
Super, że niektórzy mogą zagłosować na kilka utworów swojego ulubionego zespołu.Zawiesina pisze:1. Kult - ARAHJA
2. Kult - CZARNE SŁOŃCA
3. Kult - KOMU BIJE DZWON
14. Kult - KREW BOGA
15. Kult - HEJ, CZY NIE WIECIE
16. Kult - DO ANI
30. Kult - RZĄD OFICJALNY
31. Kult - BARANEK
34. Kult - POLSKA
Dobrze, że w topie radiowym nie liczy się kolejność utworów.Zawiesina pisze:41. Republika - MOJA KREW
w ogóle nie widać tego Twojego żółtego koloruMiszon pisze:Skoro pośpieszacie, no to mój głos:
To niezła rewolucja się szykuje...mateusz15 pisze: Wiem, że w tym roku nie zagłosuję na żaden utwór z pierwszej 5 tamtegorocznego topu.
nie byłby tego taki pewien, ale nie miałbym nic przeciwkoabd3mz pisze:To niezła rewolucja się szykuje...mateusz15 pisze: Wiem, że w tym roku nie zagłosuję na żaden utwór z pierwszej 5 tamtegorocznego topu.