piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (nastepcy 'Again'?)

Post autor: Miszon »

A czy to aby na pewno właściwy wątek?
PS. Ech tadzio i Grycek pechowcy...
ku3a

Post autor: ku3a »

właściwy wątek :-P.
te statystyki są potrzebne, żeby fajnex ustawił kolejność promujących osób :-).
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

fajnex pisze:Szykuje się rekord osób zgłoszonych :!:
Szkoda, że brakuje kilku zasłużonych tego forum z ilością postów ponad 2 tys. (oni wiedzą o kogo chodzi). :lol:
Byłoby wtedy ponad 30 osób.
Awatar użytkownika
fajnex

Kolejność w piątej rundzie

Post autor: fajnex »

ku3a pisze:właściwy wątek :-P.
te statystyki są potrzebne, żeby fajnex ustawił kolejność promujących osób :-).
I właśnie to zrobiłem:

Kolejność w piątej rundzie:

01. Yacy 84 100% 145
02. Martyr 84 100% 117
03. ku3a 83 98,81% 164
04. Grycek 83 98,81% 162
05. Robinson 83 98,81% 118
06. JC 83 98,81% 94
07. mr.pusiak 81 132,79% 118
08. Zawiesina 81 100% 133
09. stavanger 81 96,43% 144
10. Tomekk 71 84,52% 135
11. bodeczek 70 106,06% 103
12. abd3mz 69 98,57% 75
13. jotem3 68 107,94% 140
14. Miszon 68 80,95% 84
15. ksch 67 121,81% 73
16. Adameks 51 300% 109
17. kajman 44 52,38% 124
18. adr 43 153,57% 136
19. retry2 41 128,13% 49
20. fajnex 37 105,71% 45
21. falcoeagle 27 2700% 31
22. Kaczy1993 7 700% 10
23. Nemo 3 300% 4
24. bear 1 100% 7
25. michal91d 0 0% 8
26. semuś 0 0% 0

miejsce, nick, liczba promocyjnych głosów, frekwencja, liczba głosowań na forumową

ZASADY:
- osoba, na którą przypada kolej w danym tygodniu wybiera utwór, który nigdy nie był na Liście [łącznie z poczekalnią]. Najlepiej jak najwcześniej wybrać utwór i poinformować o nim w tym temacie. [Dobrze też mieć w zapasie inny utwór, gdyby udało mu się wejść na Listę.] Jeśli osoba do końca Listy [22:00] nie wybierze utworu, to kolejka przechodzi na następną osobę.
- o głosach na utwory promowane informujemy w aktualnym wątku dotyczącym głosowania według zasad ustalonych przez ku3ę. [Czyli TYTUŁ - Wykonawca. Wedle uznania można włączyć ten utwór do swojej 10-tki albo napisać, że zamiast jakiegoś utworu z niej głosuję się na TYTUŁ - Wykonawca. Przyspieszy mi to liczenie głosów!

Yacy - czekamy na Twoją propozycję :!:
Awatar użytkownika
fajnex

Statystki piątego sezonu

Notowanie: 1419
Utwór: BIEGNIE - Trzy Dni Później
Promował: Yacy
Efekt?: brak
Głosujący (26 osób): JC Tomekk Robinson bear Zawiesina mr.pusiak fajnex ku3a Miszon Martyr abd3mz bobby-x ksch Yacy michal91d zbyszu stavanger Adameks Kaczy1993 bodeczek Nemo kocin adr jotem3 Grycek falcoeagle semuś
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman retry2

Notowanie: 1420
Utwór: KRISTY, ARE YOU DOING OK.? - The Offspring
Promował: Martyr
Głosujący (28 osób): JC smoooke Tomekk Martyr ku3a Robinson kocin abd3mz Zawiesina Nemo Grycek bear Yacy adr herMMan Kaczy1993 bodeczek Arkano mateusz15 michal91d stavanger Adameks ksch falcoeagle jotem3 mr.pusiak kajman Robinson semuś
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex retry2 Miszon

Notowanie: 1421
Utwór: TELL ME IT'S NOT OVER - Starsailor
Promował: Ku3a
Efekt?: 42 miejsce
Głosujący ( osób): fajnex Gary Robinson Zawiesina JC mefiu Tomekk abd3mz 1981 pedrocosta mr.pusiak Martyr Nemo bear ku3a Yacy kocin kertoip iqh Miszon M.C. michal91d bodeczek Artur Kaczy1993 piotreklp3 Adameks ksch herMMan stavanger antek jotem3 adr falcoeagle Grycek mateusz15 semuś
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: retry2 kajman

Notowanie: 1422
Utwór: TWO SILVER TREES - Calexico
Promował: Grycek
Efekt?: 46 miejsce
Głosujący (29 osób): fajnex Tomekk JC krzysiek83 Robinson Zawiesina mr.pusiak Martyr abd3mz retry2 Yacy ksch Miszon ku3a stavanger jotem3 semuś Kaczy1993 michal91d bodeczek Adameks kocin bear Nemo Grycek falcoeagle adr herMMan kajman
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: brak

Notowanie: 1423
Utwór: HOSTAGE OF LOVE - Razorlight
Promował: Robinson
Głosujący (27 osób): JC Robinson Yoda mr.pusiak abd3mz Zawiesina jotem3 Yacy Kaczy1993 Martyr ku3a Nemo michal91d semuś bodeczek Arkano Adameks Miszon adr herMMan ksch kocin mrsap Grycek falcoeagle bear Tomekk
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: stavanger fajnex Tomekk retry2

Notowanie: 1424
Utwór: KULT OKULARA - Big Fat Mama
Promował: JC
Głosujący (29 osób): Robinson Zawiesina JC mr.pusiak Tomekk koczi ku3a abd3mz Yacy adr Miszon Nemo Martyr Kaczy1993 Adameks michal91d bodeczek kocin ksch kajman jotem3 herMMan Grycek Yoda fajnex semuś bear stavanger falcoeagle
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: retry2

Notowanie: 1425
Utwór: FIRE - Kasabian
Promował: mr.pusiak
Efekt?: 40 miesjce
Głosujący ( osób): Martyr JC mefiu 1981 Robinson marsvolta retry2 Yacy abd3mz mr.pusiak koczi Zawiesina kocin Tomekk kertoip ksch ku3a Nemo nastoletni_duch Kaczy1993 Adameks michal91d jotem3 herMMan Grycek adr falcoeagle stavanger bodeczek bear
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Miszon fajnex semuś

Notowanie: 1426
Utwór: HIGHWAY TO HELL - Jazzkantine
Promował: Zawiesina
Głosujący (26 osób): fajnex JC Zawiesina Robinson Tomekk mr.pusiak retry2 stavanger Yacy abd3mz ku3a ksch Martyr kocin Kaczy1993 jotem3 koczi Adameks bodeczek adr falcoeagle Grycek herMMan michal91d kajman bear
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Miszon Nemo semuś

Notowanie: 1427
Utwór: TONIGHT'S TODAY - Jack Penate
Promował: Stavanger
Głosujący (25 osób): fajnex JC Tomekk bear ku3a Robinson mr.pusiak Martyr Yacy ksch abd3mz stavanger bodeczek Adameks jotem3 herMMan kocin Zawiesina Miszon Grycek adr Kaczy1993 semuś falcoeagle michal91d
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Nemo retry2

Notowanie: 1428
Utwór: BACK OF THE VAN - Ladyhawke
Promował: Tomekk
Głosujący (25 osób): JC Zawiesina marsvolta Tomekk Robinson ku3a fajnex mr.pusiak kocin falcoeagle Martyr Adameks Miszon Kaczy1993 koczi ksch jotem3 stavanger Grycek Yacy bodeczek adr herMMan michal91d bear
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Nemo kajman abd3mz

Notowanie: 1429
Utwór: UCIEKAJ MOJE SERCE - Nosowska
Promował: Bodeczek
Efekt?: 22 miejsce
Głosujący (29 osób): bodeczek krzysiek83 Tomekk fajnex bear Grycek Robinson JC mr.pusiak kocin ku3a Kaczy1993 mateusz15 Zawiesina adr Martyr marsiv Yacy polikut Adameks koczi stavanger jotem3 herMMan nastoletni_duch grycek michal91d Ada falcoeagle
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: abd3mz Miszon ksch kajman retry2 Nemo semuś

Notowanie: 1430
Utwór: PESA PESA - Motema Africa
Promował: abd3mz
Efekt?: 50 miejsce
Głosujący (25 osób): abd3mz JC Zawiesina Tomekk semuś falcoeagle Robinson kajman Yacy bear mr.pusiak tadzio3 Martyr ku3a ksch Kaczy1993 neon.ka Grycek adr retry2 Aro herMMan jotem3 kocin stavanger
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex bodeczek Nemo Adameks Miszon michal91d

Notowanie: 1431
Utwór: OH YEAH - Chickenfoot
Promował: Miszon
Efekt?: 48 miejsce
Głosujący (27 osób): Kertoip Tomekk JC marsvolta ku3a Robinson fajnex bear mr.pusiak bodeczek adr Martyr stavanger Yoda Yacy Zawiesina Miszon abd3mz retry2 kocin Adameks michal91d Grycek herMMan Aro Kaczy1993 polikut
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: jotem3 ksch kajman falcoeagle Nemo semuś

Notowanie: 1432
Utwór: OMBARROPS! - The Car Is On Fire
Promował: ksch
Efekt?: 44 miejsce
Głosujący (30 osób): Kertoip Robinson JC mefiu Tomekk bear krzysiek83 Zawiesina abd3mz fajnex retry2 ku3a Yacy mr.pusiak uzi ksch Martyr bodeczek Adameks Grycek jotem3 herMMan adr kocin Miszon Kaczy1993 semuś michal91d stavanger kajman
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nemo falcoeagle

Notowanie: 1433
Utwór: BABY I'M A FOOL - Melody Gardot
Promował: jotem3
Głosujący (30 osób): Lukasz8 Tomekk Robinson PaTToN fajnex Zawiesina JC DARK Yacy ku3a Martyr abd3mz mr.pusiak adr Kaczy1993 bear nemo Bodeczek koczi Miszon Robert stavanger kocin jotem3 herMMan Grycek semuś kajman michal91d Adameks
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ksch retry2 falcoeagle

Notowanie: 1435
Utwór: THINKING 'BOUT YOU - Yusuf (Cat Stevens)
Promował: Kajman
Głosujący (29 osób): PaTToN fajnex mr.pusiak Robinson retry2 bear JC Tomekk krzysiek83 Grycek Nemo abd3mz Yacy ksch Aro Martyr semuś kajman Adameks stavanger jotem3 herMMan adr Zawiesina Miszon Kaczy1993 kocin GregF bodeczek ku3a
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: falcoeagle michal91d

Notowanie: 1436
Utwór: ONE MORE CHANCE - Bloc Party
Promował: Adr
Efekt?: 40 miejsce
Głosujący (19 osób): fajnex Grycek bodeczek PaTToN Robinson mr.pusiak Martyr Tomekk JC Yacy nastoletni_duch bear michal91d ku3a kajman adr ksch kocin herMMan
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Zawiesina stavanger abd3mz jotem3 Miszon Adameks retry2 falcoeagle Kaczy1993 Nemo semuś (skrócono czas na oddawanie głosów)

Notowanie: 1437
Utwór: GDY SIĘ ZNAJDUJE PRZYJACIELA - Rafał Olbrychski i Maryla Rodowicz
Promował: fajnex
Głosujący (28 osób): PaTToN abd3mz fajnex Tomekk Robinson Martyr mr.pusiak Zawiesina Yacy Ada JC ku3a Grycek bobby-x bear Adameks semuś michal91d kocin kajman bodeczek stavanger herMMan jotem3 adr Miszon mateusz15 ksch
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: falcoeagle Nemo retry2 Kaczy1993

Notowanie: 1438
Utwór: LOVE HAS LEFT THE ROOM - A Camp
Promował: falcoeagle
Głosujący (25 osób): JC Robinson ksch mr.pusiak Zawiesina Yacy Martyr PaTToN Tomekk bear abd3mz ku3a Adameks adr bodeczek fajnex michal91d Kaczy1993 falcoeagle stavanger Miszon jotem3 herMMan kocin Grycek
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Nemo retry2 semuś

Notowanie: 1439
Utwór: PRESENCE OF THE LORD - Eric Clapton & Steve Winwood
Promował: bear
Głosujący (35 osób): Gary Robinson PaTToN Tomekk mr.pusiak krzysiek83 ku3a Yacy JC abd3mz bear fajnex kajman michal91d Grycek Adameks mkuzanski Martyr neon.ka stavanger jotem3 bodeczek kocin Zawiesina Kaczy1993 Miszon Aro adr retry2 ksch semuś herMMan marsiv falcoeagle Nemo
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: brak

Notowanie: 1440
Utwór: LONESOME ROAD BLUES - Joe Bonamassa
Promował: nemo
Efekt?: 43 miejsce
Głosujący (33 osób): Robinson Tomekk PaTToN Martyr Nemo mr.pusiak kocin abd3mz ku3a koczi Yacy JC retry2 bobby-x krzysiek83 Adameks stavanger bodeczek ksch jotem3 neon.ka herMMan mkuzanski bear Miszon Zawiesina Grycek adr fajnex semuś falcoeagle kajman michal91d
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Kaczy1993

Notowanie: 1441
Utwór: SWEET DISPOSITION - The Temper Trap
Promował: Michal91d
Głosujący (29 osób): Robinson fajnex ksch kocin PaTToN Tomekk michal91d Yacy jotem3 Martyr bear Artur abd3mz mr.pusiak stavanger ku3a Zawiesina Miszon Adameks bodeczek JC Arkano kajman adr Grycek semuś falcoeagle herMMan Kaczy1993
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Nemo retry2

Notowanie: 1442
Utwór: Kult - MARYSIA
Promował: semuś
Efekt?: 16 miejsce
Głosujący (28 osób): Nivo Yoda marsvolta tadzio3 retry2 PaTToN ninalp3 Robinson krzysiek83 bear mr.pusiak ku3a marsiv Zawiesina Temik3 Adameks Tomekk Kertoip Bodeczek stavanger semuś Grycek Aro ksch JC jotem3 adr
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: falcoeagle fajnex Nemo abd3mz Yacy Kaczy1993 kajman Martyr michal91d Miszon

Notowanie: 1443
Utwór: EL GATILLO (TRIGGER REVISITED) - Calexico
Promował: retry2
Głosujący (30 osób): Gary krzysiek83 Robinson JC Martyr PaTTon Yacy bear mr.pusiak Dede ku3a retry2 jotem3 abd3mz Kertoip Yoda Zawiesina Miszon Tomekk michal91d bodeczek stavanger Grycek kocin herMMan Adameks Adr Kaczy1993 falcoeagle ksch
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex kajman Nemo semuś

Dane z piątego sezonu
Dane z czwartego sezonu
Dane z trzeciego sezonu
Dane z drugiego sezonu
Dane z pierwszego sezonu
Kolejność osób
Globalne statystyki
Ostatnio zmieniony sob paź 03, 2009 8:13 am przez fajnex, łącznie zmieniany 35 razy.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Re: Kolejność w piątej rundzie

Post autor: Robinson »

fajnex pisze:Yacy - czekamy na Twoją propozycję :!:
Czekamy, jeśli Pedro Costa wejdzie na listę.
Bo jak nie wejdzie, to rozumiem, że promujemy "THE LIGHT"?
Awatar użytkownika
fajnex

Robinson pisze:
fajnex pisze:Yacy - czekamy na Twoją propozycję :!:
Czekamy, jeśli Pedro Costa wejdzie na listę.
Bo jak nie wejdzie, to rozumiem, że promujemy "THE LIGHT"?
Może się tak zdarzyć, że Yacy nie zdąży wytypować. W takim wypadku zaczniemy promowanie za tydzień, zaś w tym tygodniu zrobimy rundę specjalną!
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

nie ma szans abym dzisiaj podał propozycję... Ja bym był za promowaniem Pedro Costy [ chociaż nie jestem do końca pewien ... eee nie ważne ;-)]
Tak czy tak chciałbym podać utwór do promowania za tydzień.
Awatar użytkownika
fajnex

Yacy pisze:nie ma szans abym dzisiaj podał propozycję... Ja bym był za promowaniem Pedro Costy [ chociaż nie jestem do końca pewien ... eee nie ważne ;-)]
Tak czy tak chciałbym podać utwór do promowania za tydzień.
Okej, zgadzam się zrobić jeden tydzień bez promowania :) Ale robię tak tylko dlatego (informacja dla reszty), ponieważ Yacy miał na wybranie propozycji tylko kilka godzin. Taka sytuacja się nie powtórzy :!:
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

przede wszystkim dlatego, że nie wiedziałem że ja mam zaczynać promowanie ;-)
A może jest ktoś kto chciałby zaproponować coś poza kolejnością? Nie musiałby czekać na swą kolej ...
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

Yacy pisze:przede wszystkim dlatego, że nie wiedziałem że ja mam zaczynać promowanie ;-)
A może jest ktoś kto chciałby zaproponować coś poza kolejnością? Nie musiałby czekać na swą kolej ...
ja mogę, jeśli będzie taka wola :wink:
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

Tu Fajnex decyduje, ale ja jestem za ;-)
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Jeśli wybierzesz 'I'm in Love' to możesz. ;-)
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

heh raczej nie, Maria Mena już dostała szansę, ale jeśli ktoś chce promować, to ja chętnie poczekam :P
Awatar użytkownika
fajnex

YACY - czekamy na Ciebie :D
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

Już podaję :-)

Najpierw chciałem zaproponować The Cuts, potem Trzy Dni Później. I jeszcze Plateau byli w propozycjach.
Po namyśle proponuję:

BIEGNIE - Trzy Dni Później

tak mi się spodobali na poprzedniej płycie, że teraz sobie też zakupiłem najnowszy kążek, właściwie w ciemno :-)
słoik

Post autor: słoik »

ku3a, czy mógłbyś usunąć błąd w tytule tego wątku?
ku3a

jaki błąd?
słoik

Post autor: słoik »

ku3a pisze:jaki błąd?
nastepcy

Swoją drogą, że też nikt tego przez prawie dwa lata nie zauważył.
ku3a

Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

a, OK. dzięki.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Heh, niezłe z tym błędem. CHyba każdy już nieświadomie to sobie w mózgu poprawił i przestał zauważać ;).
kajman

Post autor: kajman »

Nic nie poradzę, że tutaj, ale muszę się z kimś podzielić, bo od godziny jestem w ciężkim szoku. Przesłuchałem piosenkę promowaną i mnie po prostu rozwaliła. Pisałem w wielu miejscach, że text w utworze nie ma dla mnie znaczenia. W tym ma. Może gdyby utwór był z jakimś zwykłym textem, to po prostu utwór by mnie nie zachwycił i tyle. Natomiast to jest dla mnie po prostu totalna profanacja wiersza Leśmiana. Jak stronie wokalnej w zasadzie nie ma czego zarzucić (chociaż mnie też nie zachwyca), to podkład instrumentalny po prostu zabija ten wiersz. Mam wrażenie, że text tutaj to dla wykonawców to tylko nie znacząca zbitka słów, bo muzyka brzmi tam sobie a muzom.
I jeszcze jedno. Chyba wykonawcy chcieli się w jakiś sposób odciąć się od poety, bo tytuł został zmieniony. Naprawdę brzmi on Zmory wiosenne.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

fajnex pisze:01. Yacy 84 100% 145
02. Martyr 84 100% 117
widzę, że niedługo moja kolej na propozycje do promowania :)
ponieważ podczas Świąt mogę nie mieć szansy bycia na forum, już teraz chciałabym podać swoją propozycję.
Oto ona:
The Offspring - Kristy, Are You Doing OK.?

piosenka jest do ściągniecia na chomiku abd3mz :)

Jeszcze raz wesołych jajek i kurczątek dla Was wszystkich, forowicze! :D
Pozdrowienia!
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Bardzo mnie cieszy Twój wybór Martyrko :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kaczy1993

Post autor: Kaczy1993 »

Martyr pisze:The Offspring - Kristy, Are You Doing OK.?
Mój głos masz jak w banku :) Ale w sumie to się zdziwiłem że jeszcze do głosowania jest... Już dawno można było na to głosować a na Liście nie zawitało - byłem pewny, że usunęli :wink:
ODPOWIEDZ