Szczęśliwie docieramy do końca 4 serii promowania (ale wszystko jeszcze przed nami - nie znamy propozycji Adameksa). Zbliżamy się do 5 serii

Do piątku (27.03.2009) do 24.00 oczekuję na zgłoszenia wszystkich chętnych do promowania. Najlepiej w tym wątku.
Spóźnialscy czyli osoby które zapiszą się od 28.03 do 3.04 będą trafiać na koniec listy zgodnie z zasadami (tak zostali przydzieleni w 4 serii ksch i Adameks - gdyby się wcześniej zapisali trafiliby wyżej)
Grupa I
Tomekk Zawiesina JC mr.pusiak Martyr Miszon Robinson ku3a bodeczek Yacy abd3mz Adameks ksch stavanger Grycek marsiv herMMan fajnex kajman
Do tej pory głosowaliście regularnie na utwory promowane. Mam nadzieję że nie zaprzestacie udziału w zabawie. Na wszelki wypadek chciałbym uzyskać od Was potwierdzenie chęci (lub jej braku) udziału w zabawie. Jeśli ktoś z tej grupy nie pojawi się na forum do 27 marca (np. z powodów technicznych), to pojawi się na liście (będzie zaznaczony kolorem szarym)
Grupa II
adr Kaczy1993 kocin falcoeagle jotem3
Zauważyłem pewną grupę ludzi, którzy głosują na piosenki promowane ale nie są zapisane. Zapraszam ich osobiście do udziału w zabawie.
Grupa III
Wszyscy pozostali, którzy chcieliby, aby na ich ulubiony utwór zagłosowali koledzy z forum. Czekam na zgłoszenia.
ZASADY:
- osoba, na którą przypada kolej w danym tygodniu wybiera utwór, który nigdy nie był na Liście [łącznie z poczekalnią]. Najlepiej jak najwcześniej wybrać utwór i poinformować o nim w tym temacie. [Dobrze też mieć w zapasie inny utwór, gdyby udało mu się wejść na Listę.] Jeśli osoba do końca Listy [22:00] nie wybierze utworu, to kolejka przechodzi na następną osobę.
- o głosach na utwory promowane informujemy w aktualnym wątku dotyczącym głosowania według zasad ustalonych przez ku3ę. [Czyli TYTUŁ - Wykonawca. Wedle uznania można włączyć ten utwór do swojej 10-tki albo napisać, że zamiast jakiegoś utworu z niej głosuję się na TYTUŁ - Wykonawca. Przyspieszy mi to liczenie głosów!
Jeśli coś jest niejasnego, niesprawiedliwego - proszę pisać

Potwierdzili swój udział na 100%:
abd3mz
Adameks
adr
bear
Bodeczek
falcoeagle
fajnex
Grycek
JC
jotem3
Kaczy1993
kajman
kocin
ksch
ku3a
Martyr
michal91d
Miszon
mr.pusiak
Nemo
Robinson
semuś
stavanger
Tomekk
Yacy
Zawiesina
(kolejność alfabetyczna; kolejność właściwa zostanie ustalona wkrótce)
Szykuje się rekord osób zgłoszonych