Szczerze mówiąc to i mnie rozczarowała, ale niczego szczególnego nie oczekiwałem. Może troszkę lepszej.bear pisze:mnie ta płyta w ogóle rozczarowała... ale wciąż mam nadzieję, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowatadzio3 pisze:Kazik mnie znudził
Notowanie 1415
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Re: Notowanie 1415
a mnie i tak najbardziej podobała się wersja ze SzklarskiejGary pisze:yeah!![]()
Przyznam się, że nie spodziewałem się, że "Better" zrobi taką karierkę na liście.

"Better" bije swój najlepszy dotychczas wynik w 12. tygodniu pobytu na liście - szykuje się długodystansowiec...?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
bear - mnie też.
kurczę, nie wiem...uzi pisze:no to let's go.Kertoip pisze:Jak ty się trujesz to ja się też truję, wiecie wszyscy czemu.
tylko czym w końcu?
Dobra, mam to gdzieś, nie będę się truł, bo i tak już jestem zatruty...
- tadzio3
- Kontakt:
Bo Lonndyn zajmuje dużo czasu. Dobrze, że Metallica była w całości! W takim szczególnym notowaniu mogłoby być inaczej i nikt nie powinien mieć wtedy o to pretensji, skoro piosenki z czołowki są cięteYacy pisze:mnie chyba też i już Anusia nie jest pierwszatadzio3 pisze:Kazik mnie znudziłale czemu awanse są tak cięte...?
wszyscy mówicie, że Magni jest lepsze niż Boots... a ja się w sumie teraz zastanawiam... 
ech, ten album zrobił w mojej głowie niezły bałagan...
better żeby better było lower niż higher.

ech, ten album zrobił w mojej głowie niezły bałagan...

better żeby better było lower niż higher.
Jeszcze lepszy niż utwór tytułowy? To może być niezła bomba.fazzer pisze:jest już nowy singel Doroty dla mnie najlepszy na Caminho Nucę, gwiżdzę sobie i mam nadzieję ze wkrótce dorzucą go do zestawu
Nowość to nowość. Jeżeli nie ma problemów technicznych ma być w całości. Kropka.tadzio3 pisze:Bo Lonndyn zajmuje dużo czasu. Dobrze, że Metallica była w całości! W takim szczególnym notowaniu mogłoby być inaczej i nikt nie powinien mieć wtedy o to pretensji, skoro piosenki z czołowki są cięte
- tadzio3
- Kontakt:
"Lovers In japan" póki co wydaje mi się najlepszym singlem z przedostatniej płyty.
zdrajca!Kertoip pisze:Dobra, mam to gdzieś, nie będę się truł

a ja się muszę truć...

Zwłaszcza, że zespół nie wydał jeszcze klipu, więc na ew. następny singiel ("street of dreams"?) sporo jeszcze poczekamy.ksch pisze:"Better" bije swój najlepszy dotychczas wynik w 12. tygodniu pobytu na liście - szykuje się długodystansowiec...?

- tadzio3
- Kontakt:
W założeniach tak, ale często było inaczej, szczególnie w notowaniach wyjazdowych, szczególnie że to długa piosenkaabd3mz pisze:Nowość to nowość. Jeżeli nie ma problemów technicznych ma być w całości. Kropka.tadzio3 pisze:Bo Lonndyn zajmuje dużo czasu. Dobrze, że Metallica była w całości! W takim szczególnym notowaniu mogłoby być inaczej i nikt nie powinien mieć wtedy o to pretensji, skoro piosenki z czołowki są cięte

No to wtedy są pretensje.tadzio3 pisze:W założeniach tak, ale często było inaczej, szczególnie w notowaniach wyjazdowych, szczególnie że to długa piosenka, szczególenie że to ostra piosenka

- tadzio3
- Kontakt:
Już się cieszęKertoip pisze:Oj, znacznie lepszy...tadzio3 pisze:Kiepskie te U2. Czekam na nowe.
A dzisiaj odsłucham nowy album! Mam nadzieję, że znacznie lepszy niż pierwszy singiel.

brawo ten Pantadzio3 pisze:W sumie U2 nie ma słabych płyt

No dobra, już, dobra... Tylko że nie ma czym. Przekładamy na za tydzień?uzi pisze:zdrajca!Kertoip pisze:Dobra, mam to gdzieś, nie będę się truł
a ja się muszę truć...
Pytanie do Grycka: Czy nie można by było wrzucić wszystkich kawałków z Naszej Listy do jednego pliku a nie oddzielnie, bo to się zaczyna robić denerwujące?
nie miałotadzio3 pisze:Już się cieszęW sumie U2 nie ma słabych płyt
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Polemizowałbym.tadzio3 pisze: W sumie U2 nie ma słabych płyt
Moim zdaniem ma niejedną słabą

ależ to jest oczywista oczywistośćuzi pisze:brawo ten Pantadzio3 pisze:W sumie U2 nie ma słabych płyt

Miało dwie i ma tyle nadal.ku3a pisze:nie miałotadzio3 pisze:Już się cieszęW sumie U2 nie ma słabych płyt

KOL -1 szkoda ze spadają, ale dobrze że to ciągle top3
no to pytanie dnia... Archive cze Depeche? 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Depesze, Stelka tak powiedział ;Pbear pisze:no to pytanie dnia... Archive cze Depeche?
jeżeli Łrąg jest na 1 - ja nie przekładam.Kertoip pisze:No dobra, już, dobra... Tylko że nie ma czym. Przekładamy na za tydzień?
oho, KOL spada...
chciałabym, żeby Archive zostało tam, gdzie jego miejsce.