Notowanie 1415
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1415
Ja pamiętam tylko dwa Coldplaye obok siebie... Za młody jestem żeby wszystko spamiętać 

Ja też widziałem w TV 1-4...krzysiek83 pisze:Red. Gąsiorowski uparcie mówi, że Manchester United przegrał 1-3...a ja oglądałem mecz i wiem że było 1-4
Ja miałem okazję trochę więcej takich przypadków usłyszeć i zapisać ale nie mogę sobie nic przypomnieć na razie. Trza będzie poszukać.Kaczy1993 pisze:Ja pamiętam tylko dwa Coldplaye obok siebie... Za młody jestem żeby wszystko spamiętać
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
całkiem niedawno było notowanie, ktore sam Balonik nazwał duetowym, bo chyba trzy pary wykonawców były na miejscach obok siebie...tadzio3 pisze:Oj raczej wiele razy się zdarzyło, że dwa utowry tego samego artysty były obok siebie. Nie pokuszę się jednak o podanie liczby.
- tadzio3
- Kontakt:
Było by świetnie, tylko że Metallica wydaje regularnie single, a Armia niekoniecznie.Kertoip pisze: Skoro Trójka gra nałajankę pod nazwą "Metallica" to i może grać nałajankę pod nazwą "Armia". Mam na myśli tutaj "Złego porucznika".
Pamiętam, notowanie nr 1405: 2 Coldplaye i 2 Guns N'Rosesy.neon.ka pisze:całkiem niedawno było notowanie, ktore sam Balonik nazwał duetowym, bo chyba trzy pary wykonawców były na miejscach obok siebie...tadzio3 pisze:Oj raczej wiele razy się zdarzyło, że dwa utowry tego samego artysty były obok siebie. Nie pokuszę się jednak o podanie liczby.
- tadzio3
- Kontakt:
Pamiętam, że kiedyś w czołówce były 3 A-Ha, ale czy obok siebie to nie pamiętamkajman pisze:Co tam dwa. Raz były 3 Tiny koło siebie.
A propos koło siebie, to bywały nawet po dwie piosenki tego samego wykonawcy na tym samym podwójnym miejscu. Pierwsza taka parka to chyba był Perfect z Opanuj Pepe.

Coma +3 fantastycznie

- tadzio3
- Kontakt:
Dobra Coma, ale czekam na lepsze single. Te dwa pierwsze to nie są najlepsze kawałki, które można było wybrać do promocji

już się przez chwilę zaczęłam bać, że Coma weszła do top10...
czyli teraz powinnam się cieszyć? ale jak? z awansu o 3?

czyli teraz powinnam się cieszyć? ale jak? z awansu o 3?

To trzeba rzucić hasło na Forum Armii i przyciśnie się Pana Budzego i powinno pójść. Zresztą jest to najbardziej owocny czas dla Armii w Trójce od dłuuuugiego czasu, bo przecież: koncert Budzego, Halo, Halo na Liście, Underground na Liście, Budzy w Prywatnej Kolekcji...tadzio3 pisze:Było by świetnie, tylko że Metallica wydaje regularnie single, a Armia niekoniecznie.Kertoip pisze: Skoro Trójka gra nałajankę pod nazwą "Metallica" to i może grać nałajankę pod nazwą "Armia". Mam na myśli tutaj "Złego porucznika".
jest już nowy singel Doroty dla mnie najlepszy na Caminho Nucę, gwiżdzę sobie i mam nadzieję ze wkrótce dorzucą go do zestawu

Chwilkę mnie nie było: powód - burczący brzuch (ale nie tak jak u Kertoipa tylko po prostu głodny byłem). Dwoje Różnych się trzyma jeszcze i to bardzo zła informacja jest...

- tadzio3
- Kontakt:
Racja, racja. Na forum Armii nie byłem, ale wiem że Budzy tam zagląda i czesto czynnie się udziela, więc mogłoby nie być to takie trudne...Kertoip pisze:To trzeba rzucić hasło na Forum Armii i przyciśnie się Pana Budzego i powinno pójść. Zresztą jest to najbardziej owocny czas dla Armii w Trójce od dłuuuugiego czasu, bo przecież: koncert Budzego, Halo, Halo na Liście, Underground na Liście, Budzy w Prywatnej Kolekcji...tadzio3 pisze:Było by świetnie, tylko że Metallica wydaje regularnie single, a Armia niekoniecznie.Kertoip pisze: Skoro Trójka gra nałajankę pod nazwą "Metallica" to i może grać nałajankę pod nazwą "Armia". Mam na myśli tutaj "Złego porucznika".
Były na 1, 2 lub 3 i 4, więc nie do końca koło siebie.tadzio3 pisze:Pamiętam, że kiedyś w czołówce były 3 A-Ha, ale czy obok siebie to nie pamiętamkajman pisze:Co tam dwa. Raz były 3 Tiny koło siebie.
- tadzio3
- Kontakt:
Katie spada, ale i tak wielki sukces tej mało przebojowej piosenki. Ale za takie kawałki lubię Melue!

np. "Chrum!"?tadzio3 pisze:Dobra Coma, ale czekam na lepsze single. Te dwa pierwsze to nie są najlepsze kawałki, które można było wybrać do promocji
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Bardzo przyjemne te fotki londyńskie 
Ciekawe kiedy spadną Bullety
Nie mogę się doczekać

Ciekawe kiedy spadną Bullety

Nie mogę się doczekać

witam  ledwo zdążyłem na końcówkę listy... Zresztą już dawno mnie tutaj on line nie było...
 ledwo zdążyłem na końcówkę listy... Zresztą już dawno mnie tutaj on line nie było...

ledwo zdążyłem na końcówkę listy... Zresztą już dawno mnie tutaj on line nie było...
 ledwo zdążyłem na końcówkę listy... Zresztą już dawno mnie tutaj on line nie było...- tadzio3
- Kontakt:
Brainstorm też w niebanalnym dla siebie repertuarze

Walczyk powoli się obniża i trzeba mu pomóc by robił to trochę szybciej

No kurczę czemu Brainstorm w dół  Piękne nagranie. Może juz się przejadło ( w końcu 3 lata robi swoje)
 Piękne nagranie. Może juz się przejadło ( w końcu 3 lata robi swoje)  Jeszcze raz się pytam forowiczów: ktoś ma na dysku płytę L. Stadt
 Jeszcze raz się pytam forowiczów: ktoś ma na dysku płytę L. Stadt 

Piękne nagranie. Może juz się przejadło ( w końcu 3 lata robi swoje)
 Piękne nagranie. Może juz się przejadło ( w końcu 3 lata robi swoje)  Jeszcze raz się pytam forowiczów: ktoś ma na dysku płytę L. Stadt
 Jeszcze raz się pytam forowiczów: ktoś ma na dysku płytę L. Stadt 
myślę, że najlepiej byłoby spróbować z "Cisza i ogień"...Kertoip pisze:np. "Chrum!"?tadzio3 pisze:Dobra Coma, ale czekam na lepsze single. Te dwa pierwsze to nie są najlepsze kawałki, które można było wybrać do promocji
Cześć Nie-Dźwiedź.bear pisze:witamledwo zdążyłem na końcówkę listy... Zresztą już dawno mnie tutaj on line nie było...