Miło słyszeć! dzięki!Kaczy1993 pisze:Był, był. Pan Piotr pamiętaJaceK pisze:Urwał mi sie chwilowo zasięg... Czy był na antenie dzisiaj choć raz wspominany adres www.fani.lp3.pl
Notowanie 1415
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: Notowanie 1415
I Metallica. To porcja nowości na dziśkrzysiek83 pisze:Lilly!![]()
Lily, żeby zacytować "30 i won".
Łomatko, co za wyobraźniaKertoip pisze:a może dekompresja? zawsze chciałem się przekonać jak się oddycha w próżni

To pewnie Coldplay debiutuje koło 15, a Metallica wyleciała z poczekalni.Kaczy1993 pisze:Nie ma Coldplaya nawet w poczekalni![]()
Coldplay chyba nie wejdzie, bo wczoraj został usunięty utwór "Life in technicolor", a dodany "Life in Technicolor II". Pewnie tydzień przyjdzie poczekać na debiut.neon.ka pisze:jeszcze nowy Coldplay...
może to to?ja nie miałabym nic naprzeciw.

uuu, to nie, bo się bardziej potłuczesz niż jaKertoip pisze:7. piętro

niee, ja wolę coś szybkiego, np:Kertoip pisze:a może dekompresja? zawsze chciałem się przekonać jak się oddycha w próżni
hmm... Xanax and wineKertoip pisze:a może się otrujemy? tylko czym...

Lily jest okej.

a LSP szkoda trochę.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
niemozliwe, bo jak głosowalam we wtorek to już było 'Life in Technicolor II'...Gary pisze:Coldplay chyba nie wejdzie, bo wczoraj został usunięty utwór "Life in technicolor", a dodany "Life in Technicolor II". Pewnie tydzień przyjdzie poczekać na debiut.
no to mamy potencjalnego kandydata do wypadku z listy za tydzień LSP
No jasnesłoik pisze:jak to czym? Muchomorami!Kertoip pisze:a może się otrujemy? tylko czym...

Uzi, masz gdzieś pod ręką sromotnikowe muchomory?
Dopiero teraz się spostrzegłem
: święto liczby pi, a my mamy marzec, notowanie 1415
czyli 3,1415 . Całkiem niezłe rozwinięcie do 4 miejsc po przecinku
.

czyli 3,1415 . Całkiem niezłe rozwinięcie do 4 miejsc po przecinku

A to co
Z jakiej to okazji Ayo w dół

kurczę, Ayo spada?? Co jest???
niestety, tylko na worku i wieszaczkuKertoip pisze:Uzi, masz gdzieś pod ręką sromotnikowe muchomory?

To już pan Piotr na antenie zauważyłAdameks pisze:Dopiero teraz się spostrzegłem: święto liczby pi, a my mamy marzec, notowanie 1415
czyli 3,1415 . Całkiem niezłe rozwinięcie do 4 miejsc po przecinku.

No to zaczynam się bać o ANL.neon.ka pisze:niemozliwe, bo jak głosowalam we wtorek to już było 'Life in Technicolor II'...Gary pisze:Coldplay chyba nie wejdzie, bo wczoraj został usunięty utwór "Life in technicolor", a dodany "Life in Technicolor II". Pewnie tydzień przyjdzie poczekać na debiut.

nie zdążyłem zagłosować i efekty są drastyczne jak dla mnie: Przemyk spada, a do tego spada niespodziewanie Ayo
Mnie też zdziwiły te kule na pasach...
Aha, to musiałem sobie wtedy robić kolacjęKaczy1993 pisze: To już pan Piotr na antenie zauważył

Mam nadzieję, że Mika sobie za długo nie powojuje

Cześć, witam wszystkich, czy mógłby ktoś wrzucić aktualna poczekalnie.
- tadzio3
- Kontakt:
Witam.
w końcu mogę z forum spędzić liste do końca
Przed chwila włączyłem radio. Była Mika, teraz Lenox. A co było wcześniej. Ktoś może podac dotychczasowe miejsca?
w końcu mogę z forum spędzić liste do końca

Przed chwila włączyłem radio. Była Mika, teraz Lenox. A co było wcześniej. Ktoś może podac dotychczasowe miejsca?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Jak dla mnie same nudy póki co, poza Lilly 

- tadzio3
- Kontakt:
Hehe, no właśnieArtur pisze:Cześć, witam wszystkich, czy mógłby ktoś wrzucić aktualna poczekalnie.

Anie Lenox - bardzo fajny kawałek. Szykuje nam sie przebój

A jest się o co bać na moje, bo nie było ani MGMT ani Gilmoura co może oznaczać, że The day zabrał głosy All nightmare i pójdzie ostro do góry.Gary pisze:No to zaczynam się bać o ANL.neon.ka pisze:niemozliwe, bo jak głosowalam we wtorek to już było 'Life in Technicolor II'...Gary pisze:Coldplay chyba nie wejdzie, bo wczoraj został usunięty utwór "Life in technicolor", a dodany "Life in Technicolor II". Pewnie tydzień przyjdzie poczekać na debiut.
Niby to takie wesołe, na wiosnę w sam raz, ale trochę nudzące... Annie ---> Koszmarlista