martinezowiec pisze:1. Oj Kajman napisanie, że w całej historii Listy It's a sin PSB było jednym z największych koszmarów to jak dla mnie bluźnierstwo! 
2. (tym bardziej, że ja uważam tę piosenkę za jedną z najlepszych jakie popełnili Pet Shop Boys !). 
3. Dobry tekst (wraz z fragmentami po łacinie), 
4. świetny teledysk, 
5. chwytliwa melodia - to jak na kategorię muzyki pop, w której PSB występują najwyższa półka ! Wystarczy porównać jak teraz wygląda muzyka pop...  

1. Dla mnie z kolei nie. Jak to było na pierwszym miejscu, to byłem otalnie załamany.
2. Ja za taką poniżej ich średniej, ale do tej pory wszystkie ich piosenki poza AOMM uważałem za koszmary. A muzyka pop wygląda obecnie nie aż tak źle (tylko jeszcze trzeba ustalić, co to jest muzyka pop).
3. Text nie ma dla mnie znaczenia nawet w polskich piosenkach, więc dlaczego miałby mieć znaczenie taki, którego nie rozumiem.
4. To nie jest żaden argument. Piosenka musi bronić się sama, a nie przy pomocy obrazków.
5. Chwytliwych melodii jest wiele (chociaż ta mnie nie chwytała), ale znam wiele innych chwytliwych a zarazem beznadziejnych melodii.