Notowanie 1412 (21.02.2009)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Notowanie 1412 (21.02.2009)
Dzisiaj ja pozwolę sobie zacząć wątek... dlaczego?
Dzisiaj debiutuje nowa podstrona Archiwum Listy Przebojów Programu Trzeciego, a jest to
Mapa słuchalności Listy Przebojów Programu Trzeciego
www.fani.lp3.pl
To ,,powiększona'' wizualnie zawartość podstrony [fani LP3] naszego Archiwum, wzbogacona o dodatkowe informacje o dostarczaniu danych do geo-mapki propagacji fal trójkowej Listy.
Cóż więcej? Zobaczymy w trakcie dzisiejszej listy, czy polecą na nią bęcki, czy będzie odpowiednio zareklamowana na antenie PR3.
Dzisiaj debiutuje nowa podstrona Archiwum Listy Przebojów Programu Trzeciego, a jest to
Mapa słuchalności Listy Przebojów Programu Trzeciego
www.fani.lp3.pl
To ,,powiększona'' wizualnie zawartość podstrony [fani LP3] naszego Archiwum, wzbogacona o dodatkowe informacje o dostarczaniu danych do geo-mapki propagacji fal trójkowej Listy.
Cóż więcej? Zobaczymy w trakcie dzisiejszej listy, czy polecą na nią bęcki, czy będzie odpowiednio zareklamowana na antenie PR3.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Re: Notowanie 1412 (21.02.2009)
To ja przy okazji też pozwolę sobie umieścić małą reklamę.
Zapraszam wszystkich do udziały w zabawie "Nasza Lista".
Nasza Lista to forowa(forumowa) zabawa mająca na celu podzielenie się nie wszystkim znaną muzyką. Każdy uczestnik zabawy zgłasza 2(albo 3 w zależności od ilości chętnych) utwory. Jednak są pewne ograniczenia odnośnie tych utworów. Zespół/wykonawca tego utworu nie mógł być nigdy na LP3, Topie Wszech Czasów, Polskim Topie Wszech Czasów oraz nie może znajdować się na liście do głosowania na Top Wszech Czasów i Polski Top Wszech Czasów. Nie można także wrzucać utworów, które już się pojawiły w poprzednich edycjach Naszej Listy(zespoły można).
Następnie każdy przesłuchuje zgłoszone utwory i wybiera 11-stkę według niego najlepszych(faza eliminacji). Potem utwory zostają rozstawione w pary i następują kolejne etapy pucharowe.
Oto jak bawiliśmy się wcześniej:
Nasza Lista I
Nasza Lista II
Nasza Lista III
Nasza Lista IV
Nasza Lista - edycja świąteczna(w skrócie NaLeŚnik)
Nasza Lista V
Nasza Lista VI
Nasza Lista - edycja specjalna nr 2 (zespoły, które były na LP3 i topach)
Zapisy trwają do 4 marca. Zapisywać się można w tym temacie. Po 4 marca rozpoczniemy zabawę.
Zapraszam wszystkich do udziały w zabawie "Nasza Lista".
Nasza Lista to forowa(forumowa) zabawa mająca na celu podzielenie się nie wszystkim znaną muzyką. Każdy uczestnik zabawy zgłasza 2(albo 3 w zależności od ilości chętnych) utwory. Jednak są pewne ograniczenia odnośnie tych utworów. Zespół/wykonawca tego utworu nie mógł być nigdy na LP3, Topie Wszech Czasów, Polskim Topie Wszech Czasów oraz nie może znajdować się na liście do głosowania na Top Wszech Czasów i Polski Top Wszech Czasów. Nie można także wrzucać utworów, które już się pojawiły w poprzednich edycjach Naszej Listy(zespoły można).
Następnie każdy przesłuchuje zgłoszone utwory i wybiera 11-stkę według niego najlepszych(faza eliminacji). Potem utwory zostają rozstawione w pary i następują kolejne etapy pucharowe.
Oto jak bawiliśmy się wcześniej:
Nasza Lista I
Nasza Lista II
Nasza Lista III
Nasza Lista IV
Nasza Lista - edycja świąteczna(w skrócie NaLeŚnik)
Nasza Lista V
Nasza Lista VI
Nasza Lista - edycja specjalna nr 2 (zespoły, które były na LP3 i topach)
Zapisy trwają do 4 marca. Zapisywać się można w tym temacie. Po 4 marca rozpoczniemy zabawę.
@ do JacKa
A można chwalić przed Listą?
Świetny pomysł, świetne wykonanie, łatwy adres!!
Nie mam więcej pytań.
A można chwalić przed Listą?
Świetny pomysł, świetne wykonanie, łatwy adres!!

Nie mam więcej pytań.
A ja wczoraj wieczorem byłem, a dziś mnie nie ma na mapie.
Może problemy zgłaszajmy w tym wątku: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t=3281
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Drobna pomyłka... jesteś!Gary pisze:A ja wczoraj wieczorem byłem, a dziś mnie nie ma na mapie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Witam!
Czy dziś znowu ktoś z forowiczów będzie trząsł się jak galareta w Trójce podczas listy?
Czy dziś znowu ktoś z forowiczów będzie trząsł się jak galareta w Trójce podczas listy?
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj!
Podpisuję Listę obecnosci. Dzis Poczekalnia na sportowo, bo moja Warmia-Traveland walczy w Legnicy. Na razie 3 bramki w plecy. Walczymy.
Moze i tu Mraz przeciśnie sie do Poczekalni?
Podpisuję Listę obecnosci. Dzis Poczekalnia na sportowo, bo moja Warmia-Traveland walczy w Legnicy. Na razie 3 bramki w plecy. Walczymy.
Moze i tu Mraz przeciśnie sie do Poczekalni?
Witam wszystkich!

nie wiem, czy będę się trząsł jak galareta, ale jestem Po Drugiej Stronie głośnikówRobinson pisze:Czy dziś znowu ktoś z forowiczów będzie trząsł się jak galareta w Trójce podczas listy?

Witam wszystkich
I od razu pytanie do osób, które wygrały konkurs: Czy doszły już do Was owe nagrody niespodzianki
Bo jakoś dwa tygodnie minęły, a skrzynka cały czas pusta (chociaż dzisiaj w sumie nie sprawdzałem)
JaceK, zaraz Ci prześlę współrzędne

JaceK, zaraz Ci prześlę współrzędne

Witam wszystkich!
@Kaczy: ja też jeszcze nic nie znalazłem.

@Kaczy: ja też jeszcze nic nie znalazłem.

Dobry wieczór
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Nietypowe zagadki w tym notowaniu, bo oprócz tego co wejdzie (chętnych wielu), to zagadką pozostaje praktycznie cała pierwsza 9 (plus brak chętnych na miejsce 11, jak słusznie zauważył kajman
).

dobry wieczór Wszystkim
witajcie dobrzy ludzie!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Witam wszystkich
Czyżby Piotrowie przedstawią informacje o polskim topie wszech czasów?
Witam wszystkich.
nie kuś, nie kuś!...abd3mz pisze:To może ja z małym pytaniem: czy ktoś dokładnie za miesiąc ma zamiar być w Palladium?

Mam już przed sobą Listę.
Krótko:

Krótko:

- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
dobry wieczór.
u mnie pachnie ciastem. też z jabłkami... mam nadzieje, że nikt się w nich nie schował, bo dziś nie szukałam, a już są upieczone...
ciekawi mnie, czy nagrody Grammy będą miały wpływ na wyniki dzisiejsze...
czy Lista się dziś zacznie?
u mnie pachnie ciastem. też z jabłkami... mam nadzieje, że nikt się w nich nie schował, bo dziś nie szukałam, a już są upieczone...
ciekawi mnie, czy nagrody Grammy będą miały wpływ na wyniki dzisiejsze...
czy Lista się dziś zacznie?

A ja poprzez dedukcje mniej więcej wiem co się szykuje.ksch pisze:Mam już przed sobą Listę.
Krótko:

O kajman przesłuchałem tą ostatnią płytkę Sleepytime Gorilla Museum i jak dla mnie trochę za bardzo "przerażający" głos ma wokalista
To było śmiechu na antenie

To było śmiechu na antenie

Stelmi - zabójczy śmiech...