słoik pisze:Jestem zażenowany poziomem tego utworu U2. Coś takiego mogli nagrać np. Franz Ferdinand i wrzucić na stronę b trzeciego singla z płyty. Ale U2 z pierwszym singlem??
Słoik zgadzam się!
Gdzie to stare dobre U2 które wszyscy kochaliśmy??
Obniżają poziom strasznie. Martwi mnie to, bo przecież znakomita sprzedaż najnowszej płyty jaka stanie się faktem nie zmieni ich spojrzenia na tworzenie nowej muzyki
uzi pisze: a coś takiego mógł nagrać Fil, żeby nie powiedzieć Coma.
Znam wprawdzie twórczość Comy dużo lepiej niźli Fila, ale wątpię by ci drudzy mieli czelność stawiać się ponad tymi pierwszymi.
Abstrahując od GR myślę że pewne granice powinny mieć nasze komentarze
krzysiek83 pisze:Gdzie to stare dobre U2 które wszyscy kochaliśmy??
yyy... w przeszłości?...
chciałbyś żeby znowu nagrywali takie same kawałki? no sorry, ale to by było absolutnie bez sensu i właśnie to by zniżyło ich poziom.
wypięli na nas swoje zacne tyłki i powiedzieli: "chcecie starego u2? chcecie? reflektuje ktoś na JT2? AB2? ha. takiego wała! mamy ambicje stworzyć coś nowego. nie robimy w gastronomii, nie będziemy odgrzewać kotletów!"
chwała im za to.
uzi pisze: a coś takiego mógł nagrać Fil, żeby nie powiedzieć Coma.
Znam wprawdzie twórczość Comy dużo lepiej niźli Fila, ale wątpię by ci drudzy mieli czelność stawiać się ponad tymi pierwszymi.
Abstrahując od GR myślę że pewne granice powinny mieć nasze komentarze
Nie róbmy reklamy FILOWI, nie wymieniajmy tej nazwy
uzi pisze:yyy... w przeszłości?...
chciałbyś żeby znowu nagrywali takie same kawałki? no sorry, ale to by było absolutnie bez sensu i właśnie to by zniżyło ich poziom.
wypięli na nas swoje zacne tyłki i powiedzieli: "chcecie starego u2? chcecie? reflektuje ktoś na JT2? AB2? ha. takiego wała! mamy ambicje stworzyć coś nowego. nie robimy w gastronomii, nie będziemy odgrzewać kotletów!"
chwała im za to.
Kochana uzi, więc pozwól być w teraźniejszości, a nie w przeszłości Gunsom również.
Gary pisze:Kochana uzi, więc pozwól być w teraźniejszości, a nie w przeszłości Gunsom również.
ależ, kochany Gary, pozwalam, tylko mogliby nagrywać coś lepszego nie wymagam od nich powrotu do przeszłości - przeciwnie, chciałabym, żeby zrobili coś nowego i za razem dobrego.
A swoją drogą czy ktoś wie jaki będzie następny singiel Nosowskiej? Ja chciałbym "Na całych jeziorach ty".
jak to było z prawem Kopernika: gorszy pieniądz wypiera lepszy? Prześledzmy dyskusję: U2 - Franz Ferdinand - Guns N'Roses - Coma - Feel (ups, znowu padło).
krzysiek83 pisze:Gdzie to stare dobre U2 które wszyscy kochaliśmy??
yyy... w przeszłości?...
chwała im za to.
totalnie mnie dobiło to: "takiego wała" i "nie robimy w gastronomii, nie będziemy odgrzewać kotletów!" nawet gdy U2 spada uzi ma wspaniałe poczucie humoru...