Różne tytuły Voo Voo

Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.

Moderatorzy: danco28, danco28

słoik

Różne tytuły Voo Voo

Post autor: słoik »

Rozpisałem się przez pół godziny a potem nie wrzuciło mi mojego postu więc na razie w skrócie, to co szczegółowo podawałem z linkami, kiedyś się tym zajmę dokładnie, bo teraz ręce mi opadły. Oto moje propozycje:
1. "Jutro obudzę się wysoki" zamiast "Jutro obudzę się",
2. zamiast "F-1" po raz pierwszy "F-I" bądź "Otwórz mi (F-I)",
3. "Rapatapa to ja" zamiast "Rapa tapa to ja",
4. "Niemowa (Nie bardzo mi się chce I)" zamiast samego "Niemowy", choć jeśli było to wydane na małej płycie, to może skrócono tytuł,
5. sprecyzowanie, która część "małego Wu Wu" była na Liście, podejrzewam, że "Małe Wu Wu - część I".
leszekno

Re: Różne tytuły Voo Voo

Post autor: leszekno »

ad 5
na Liście były wszystkie trzy części Małego Wu Wu połączone w jedną całość!
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Tutaj mieliśmy już kiedyś dość ostry spór... co w jakiej wersji poszło, z jakiego nośnika, z jakiej sesji, etc. Jeśli nie wypracujemy tutaj jednolitego konsensusu -- pozostawię zapis w takiej formie jaki istnieje w aktualnej wersji. Inaczej będziemy gonić w piętkę -- poprawiać mogę w nieskończoność z wersji na wersję.

Jeśli możesz podać komplet linków do właściwych ,,dowodów rzeczowych'' -- będę wdzięczny.
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Leszkowi chyba trudno będzie podać link do swojego magnetofonu szpulowego stojącego popsutego gdzieś na obrzezach Poznania :D
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

bobby-x pisze:Leszkowi chyba trudno będzie podać link do swojego magnetofonu szpulowego stojącego popsutego gdzieś na obrzezach Poznania :D
Chyba jednak do-f-cip się koledze wyostrzył... jeśli nie sprecyzowałem dokładnie, to nie zwracałaem się-byłem do Leszka, tylko do inicjatora postu, kol. słoik'a. W końcu to on wspomniał, że podawał wszelkie namiary, tylko złośliwość przedmiotów martwych wysłała materiał w niebyt.

Oj Bobby... nie poznaję kolegi...
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

JaceK pisze:Chyba jednak do-f-cip się koledze wyostrzył...
Oj Bobby... nie poznaję kolegi...
A nie mówiłem? Coś jest na rzeczy z tym dowcipem - ostatnio bobby notorycznie mnie powala ;).
słoik

Post autor: słoik »

wywołany do tablicy kolega słoik podaje:
http://www.voovoo.art.pl/records/voovoo.html

Strona 5 lat nie była aktualizowana i podaje linki do świeższych i nowocześniejszych klonów, ale ta wydała mi się najdokładniejsza.
ODPOWIEDZ