No to jeśli mam sobie coś życzyć, to na pewno nie to co pisałem 2 strony dalej, tylko np. "The Day of spadek z listy will never comes, czyli wycofanie się na z góry upatrzoną pozycję w pierwszej dziesiątce".
A co tam! Metallica na szczyt! Jak szaleć, to szaleć! (Chociaż St. Anger to to nie jest )
Taak, Human... pewnie do odsłuchu wrzucili najgorszy fragment
abd3mz pisze: Twoją wybiórczość i przekręcanie zdań innych już pomijam.
Coraz ostrzej. I w dodatku same pomówienia.
obawiam się, że się mylisz zbyszu... .
Wiem wiem...Jestem w mniejszosci bo osmielam sie miec swoje inne zdanie, nie mojąc się czegoś krytykowac? Rozumem.
Aha - i dzieki za Poczekalnię. jakoś nigdy mi sie nie udało tutaj na forum jej doprosić. inni maja wiecej szczescia
9 (-6) Świetne disco. Wąłśnie teraz. The Killers na tzn "brudzia"
Nie przesadzam, jestem "niestety" Skopionem i tak niewinnie? obserwuję ludzi (na zlotach Forowiczki i Forowiczów.. tak do 4-5 piwa), masz tylko .... lat ale jaka inteligencja, rozwaga, skromność... a co tam więcej będę pisał, kobieco-dziewczęce mistrzostwo świata. Nie, nie podrywam - małżeństwo na wieczność ślubowałem ale łam serca młodym chłopakom albo niech znajdzie się Ten jeden i niech Ciebie docenia przez cały XXI wiek.
zbyszu pisze:11 (bz) Razorlight - grają ich w Esce???
Jak znam życie, to w Esce Rock pewnie już dawno o tym singlu zapomnieli,[/quote] Ale chodzi mi o Eskę Klasyczną (ale to zabrzmiało). Bo wczesniej ich singiel był grany na okrągło w tej Esce Klasycznej
Ostatnio zmieniony sob lut 07, 2009 10:27 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
ej no, panie Piotrze, to było bardzo nieładne! A gdzie zasada obiektywności?
No. Uzi teraz rozkwitnie. W sumie niech się cieszy dziewczyna. Ciekawy tylko, co będzie za 2 tygodnie, gdy "Love Etc." zadebiutuje z pominięciem poczekalni...
Kertoip pisze:Ja nie miałem okazji poznać uzi i naprawdę żałuję po tym jak zapowiedziała miejsce Dwudzieste Czwarte w 1409 notowaniu...
Jeszcze wiele zlotów przed wami.
Chociaż ja nie wiem kiedy się stawię. Niestety podejrzewam że na Dziesiątym Jubileuszowym, ale może wcześniej. Ale czemu "przed wami"? Ciebie już nie będzie? Ja też muszę Ciebie poznać koniecznie.