Kertoip pisze:uzi, ja też się wkurzam z nowości Mało Głową Myślących Twórców

Nawet nie wiem jak to skomentować...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A ja mam nadzieję, że wypadła Metallica, bo pewnie to przyspieszy dodanie nowej.tadzio3 pisze:Hmmm, a wiec co mogło wypaśc....![]()
Metallicawolał bym się mylić
Przy wysokim debiucie Gilmoura może polecieć poprzedni. A Metallica niech się ostanie do czasu kiedy dorzucą kolejną. Balonik powiedział, że może w tym tygodniu, ale jednak nie.tadzio3 pisze:Hmmm, a wiec co mogło wypaśc....![]()
Obstawiam tak:
Totentanz
Coma
Pustki
Metallicawolał bym się mylić
Snow Patrol
no niestety Kubusie to misie o bardzo małym rozumku.bobby-x pisze:Mogłeś się doMIŚlećku3a pisze:a miałem zapytać? nic o tym nie wiedziałem niestety.
Uuuu..ostroabd3mz pisze:Nie mogłem nie napisać złośliwie jak piszesz takie głupoty.zbyszu pisze: Oczywiscie "abd3mz" zapomianł dodac, ze ten wniosek jest moj. Swoj post napisałes dosc złosliwie.
Jeśli ma być jakaś niespodzianka, to Hiszpan prędzej wypadłKertoip pisze:Hiszpanem na 1 miejscu???ku3a pisze: łi tam, co to za niespodzianka w porównaniu z...
Pierwsze notowanie które mam z "nutkami" to 856 pod nr not jest "nutka" (wypełnione dwie hmm połączone na górze hmm - podpowiedzcie! co to jest 16 -stka, osemka ??zbyszu pisze:2) Były już ikonki nutkowe? Patrz, nie pamietam. Moze dlatego, ze strony Trójki (i wogóle internet) odkrywałem pod koniec lat '90-tych. A pierwsze notowanie wydrukowane i opracowane z internetu mam z not. 840 z 6 III 1998. Wczesniej tylko gazety
a teraz to może i nie zadebijutuje bo jeszcze Voo Vookajman pisze:ku3a pisał o niespodziankach, czyżby jedna z nich to debiut Gilmoura na 1 miejscu.
No nie, jeszcze Snow debiutuje. Czyli VooVooś poszedł won z poczekalni z Afrem i Bossem. Jaja jak berberety.
nie tylko Twoje...Kertoip pisze:Czyli marzenia o Voo Voo i Afro Kolektywie w TOP30 zostały pogrzebane.
Fajnie, że tak dokładnie to notujesz.bobby-x pisze:Pierwsze notowanie które mam z "nutkami" to 856 pod nr not jest "nutka" (...)
Prosze, czyli ejdnak można było wczesniej...Ale ja juz nic nie piszebobby-x pisze: Pierwsze notowanie które mam z "nutkami" to 856
Nutki są przy 1, 2, 3, 4, 8, 10, 11, 25, 28, 37 sienkiewiczu, 42, i 44 waglewskim i steczkowskiej.
a Pustek nie ma nawet w poczekalni... Akurat tych, które mi się baaardzo podobają. I w których nawet wokal Basi mnie tak nie drażni... do bani.kajman pisze:Czyli VooVooś poszedł won z poczekalni z Afrem i Bossem. Jaja jak berberety.
Albo dwa w pierwszej piątce.Gary pisze:A może szokujące dla ku3y było to, że na liście nie znalazł żadnego Gilmoura?