Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
na to wygląda.słoik pisze:Czy to znaczy, że mamy dziś wysyp nowości w poczekalni?
Taaaa...prz_rulez pisze:To jest magiczna umiejętność, którą są w stanie pojąć tylko nieliczni
Dzięki, a Tobie miłego tego co teraz będziesz robił.Robinson pisze:Miłego słuchania i komentowania!
Zmykam sprzed komputerka.
Madonna wypadła?ku3a pisze:ja wiem...
ja wiem, że czasem piszę, że wyniki są sensacyjne...
ale dziś...
zresztą co ja tu będę dużo gadać, mamy jeszcze 3 godziny, żeby się przekonać
Akurat ja nigdy nie ceniłem i teraz też się na to nie zapowiada.fazzer pisze:mam nadzieję że w końcu słuchaczę docenią talent Natalki
łe. to już nudne się zrobiło. jeśli co tydzień są sensacyjne wyniki to to już nie jest sensacyjne.ku3a pisze:ja wiem...
ale dziś...
Hjuman i madonna wypadły? To byłaby miła niespodziankaku3a pisze:ja wiem...
Oj nie strasz. BO tak ładnie nam typowanie szło bez zaskoczeń...ku3a pisze:ja wiem...
ale dziś...
Chcesz przez to powiedzieć, że dzisiejszy zwycięzca znawcy będzie miał wynik 200+ ?ku3a pisze:.ale dziś...
Ale fazzer pisał o Natalii Grosiak, a nie Akurat.Gary pisze:Akurat ja nigdy nie ceniłem i teraz też się na to nie zapowiada.fazzer pisze:mam nadzieję że w końcu słuchaczę docenią talent Natalki
Wniosek tylko jeden. Znacznie mniej głosów!!! (przede wszystkim przez problemy z logowaniem lub przymus ponownego "ejerstrowania") :-/ku3a pisze:ja wiem...
ja też na początku miałam z tym problem ale polubiłam mikromusic dzięki CSMGary pisze:Akurat ja nigdy nie ceniłem i teraz też się na to nie zapowiada.fazzer pisze:mam nadzieję że w końcu słuchaczę docenią talent Natalki
no nie do końca, bo napisałeś, że wolisz książki z wszystkimi kartkami. to jak rozumiem oznacza, że każdy utwór ma wszystkie kartki w tej najdłuższej wersji... czy tak?abd3mz pisze:Ja nie mówiłem, że zawsze. Mówiłem o Bullets.neon.ka pisze:czyli mierzysz. najwartościowsza jest ta najdłuższa.
a dla mnie nie zawsze.
W moim przykładzie była mowa o kartkach, więc proszę mi tu ich nie zamieniać na obrazki.neon.ka pisze:ta dłuższa nie musi oz\naczać posiadania wszystkich kartek tylko np. ilustracje, obrazki. a te nie zawsze muszą być piękne...
Oj Zbyszu, akurat ponowne rejestrowanie to nie jest wielki problemzbyszu pisze:Wniosek tylko jeden. Znacznie mniej głosów!!! (przede wszystkim przez problemy z logowaniem lub przymus ponownego "ejerstrowania") :-/
Posłuchajmy
jak dla mnie bardzo miła niespodziewanka.fazzer pisze:spore przetasowania w poczekalni tu niespodziewajka Plateau (-5)
Nie w tym utworze. Zresztą chyba z kompa mniej drażniąco brzmi. Piszę to porównując Sennik, który do Kardamonu w ogóle się nie umywa. Mam nadzieje, że KiP zastąpi tego debiutanta.abd3mz pisze:Nie podoba Ci się głos Natalii Grosiak??kajman pisze:Gdyby nie ten wokal, to ta nowość brzmiałaby rewelacyjnie.Ale i tak jest bardzo dobra.
Z tego co wyczytałem to u nas na forum tylko Ty i bobby-x mieliście takie problemy. Nie widzę powodu, żeby wysuwać wnioski że ta proporcja wśród nieforumowych słuchaczy jest inna.zbyszu pisze: Wniosek tylko jeden. Znacznie mniej głosów!!! (przede wszystkim przez problemy z logowaniem lub przymus ponownego "ejerstrowania") :-/