http://www.polskieradio.pl/muzyka/polec ... 245,1.html
27-lecie LPP3...
27-lecie LPP3...
24 kwietnia dopiero za ok trzy miesiące, a tu już artykuł o 27-leciu Listy 
Re: 27-lecie LPP3...
okazuje się, że Peter, Björn and John to... duet

Bardzo fajnie napisany artykuł. 
No i te wspomnienia o Szydłowskiej.
No i te wspomnienia o Szydłowskiej.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem... ale czy choć raz wspomniano o Forum? o Zlotach? Cóż! w dalszym ciągu nie istniejemy dla redakcji Trójki jako zorganizowana, zwarta, wierna grupa słuchaczy kultowej audycji.
Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
Tia, o forum ni hu hu, bo zwrot "niezliczone rzesze fanów" raczej nie mówi wprost o nas...JaceK pisze:Może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem... ale czy choć raz wspomniano o Forum? o Zlotach? Cóż! w dalszym ciągu nie istniejemy dla redakcji Trójki jako zorganizowana, zwarta, wierna grupa słuchaczy kultowej audycji.
Notabene o Marku też tu niewiele...
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
A co się będziemy przejmować, a może warto ogłosić strajk, tak na pół roku nie piszmy nic, nie odzywajmy się do redakcji listy ...JaceK pisze:Może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem... ale czy choć raz wspomniano o Forum? o Zlotach? Cóż! w dalszym ciągu nie istniejemy dla redakcji Trójki jako zorganizowana, zwarta, wierna grupa słuchaczy kultowej audycji.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Gdzieś indziej nawoływaliśmy wręcz do czegoś innego, do masowego bombardowania krytycznymi listami całej ,,trujcy'' — no to na coś trzeba się jednak zdecydować.bobby-x pisze:(...) tak na pół roku nie piszmy nic, nie odzywajmy się do redakcji listy ...
Mniejsze o to, czy strajk, bojkot czy zlot — krótko: żyjemy w jakimś złudzeniu, że jesteśmy czymś ważnym dla Radia. Ważni są tylko anonimowi słuchacze podnoszący słupki słuchalności. Statystycznu Kowalski, jeśli przyjdzie na Myśliwiecką i powie, że z uwielbieniem słucha tylko tej stacji, usłyszy: to słuchaj pan dalej...
Czy na coś więcej możemy liczyć? Nie! I tu mamy przewagę!
-
grzes
A ja tworze przy pomocy Excel-a, a do reszty nie będę się wypowiadał, bo znów kogoś urażę 
A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.JaceK pisze:Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Pewnie chociażby Access.Gary pisze:A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.JaceK pisze:Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
Ale nie opanowałem Accessa.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Najlepsze jest to narzędzie, które znasz. Więc go używaj, jeśli wystarczy do Twoich potrzeb. Jeśli zmienisz swoje wymagania, może będziesz musiał rozważyć inne narzędzia (bazy danych, sql, xml).Gary pisze:A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.
[off-topic]Jeśli masz jakieś dodatkowe wymagania, których jeszcze nie ma w Archiwum -- zgłoś zapotrzebowanie. Pewnie uda się niektóre, ciekawe pomysły zrealizować Ale to nie w tym poście...[off-topic]