http://www.polskieradio.pl/muzyka/polec ... 245,1.html
Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
Tia, o forum ni hu hu, bo zwrot "niezliczone rzesze fanów" raczej nie mówi wprost o nas...JaceK pisze:Może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem... ale czy choć raz wspomniano o Forum? o Zlotach? Cóż! w dalszym ciągu nie istniejemy dla redakcji Trójki jako zorganizowana, zwarta, wierna grupa słuchaczy kultowej audycji.
A co się będziemy przejmować, a może warto ogłosić strajk, tak na pół roku nie piszmy nic, nie odzywajmy się do redakcji listy ...JaceK pisze:Może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem... ale czy choć raz wspomniano o Forum? o Zlotach? Cóż! w dalszym ciągu nie istniejemy dla redakcji Trójki jako zorganizowana, zwarta, wierna grupa słuchaczy kultowej audycji.
Gdzieś indziej nawoływaliśmy wręcz do czegoś innego, do masowego bombardowania krytycznymi listami całej ,,trujcy'' — no to na coś trzeba się jednak zdecydować.bobby-x pisze:(...) tak na pół roku nie piszmy nic, nie odzywajmy się do redakcji listy ...
A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.JaceK pisze:Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
Pewnie chociażby Access.Gary pisze:A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.JaceK pisze:Kto używa, to używa... jak dla mnie, to narzędzie mało się nadaje do gromadzenia informacji o Liście. Ale mogę się nie znać...zamiast skrzętnie zapisywanych notowań w starannie prowadzonych zeszytach młodzież używa Excela,
Najlepsze jest to narzędzie, które znasz. Więc go używaj, jeśli wystarczy do Twoich potrzeb. Jeśli zmienisz swoje wymagania, może będziesz musiał rozważyć inne narzędzia (bazy danych, sql, xml).Gary pisze:A jakie jest lepsze? Może się przesiądę.