Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
wspólny to średnia wszystkich typujących,Kertoip pisze:Kurczeblade, przeglądam Znawcę i za Chiny nie idzie mi zrozumieć o co chodzi z "typem wspólnym" i "różnicą typowaniu"... Jeśli ktoś mógłby mi wyjaśnić powyższe pojęcia to byłoby naprawdę bardzo elegancko
Masz info na PW.Kertoip pisze:Kurczeblade, przeglądam Znawcę i za Chiny nie idzie mi zrozumieć o co chodzi z "typem wspólnym" i "różnicą typowaniu"... Jeśli ktoś mógłby mi wyjaśnić powyższe pojęcia to byłoby naprawdę bardzo elegancko
EDIT: no i jeszcze o co chodzi z "co by było, gdyby..."
I wszystko jasne... DziękiArkano pisze:wspólny to średnia wszystkich typujących,Kertoip pisze:Kurczeblade, przeglądam Znawcę i za Chiny nie idzie mi zrozumieć o co chodzi z "typem wspólnym" i "różnicą typowaniu"... Jeśli ktoś mógłby mi wyjaśnić powyższe pojęcia to byłoby naprawdę bardzo elegancko
róznica w typowaniu: ja zatypuję Duffy na 1, Ty na 8 - to da różnicę 7
Też tak uważam i nawet na to głosowałem.uzi pisze:Leon jest fajny.
prawieGary pisze:Mam nadzieję, że podarte stringi odpuściły poczekalnię, ale broń boże, żeby do 30stki.
no niestety ja też żałujęGary pisze:Mam nadzieję, że podarte stringi odpuściły poczekalnię, ale broń boże, żeby do 30stki.
czemu? najlepszym sposobem na pozbycie się nielubianej piosenki jest głosowanie na nią, aż nie wejdzie do 30Gary pisze:Mam nadzieję, że podarte stringi odpuściły poczekalnię, ale broń boże, żeby do 30stki.
oby się pan mylił, Panie Redaktorze, oby się pan mylił...Za tydzień już na pewno pierwsza Trzydziecha
uff, w takim razie mam nadzieję na tylko 2 nowości.kajman pisze:I teraz pozostaje pytanie czy Spaceman wypadł z poczekalni czy wskoczył do Top30. Tam natomiast na pewniaka Usy i Mistakesy.
tak, jak napisałem wyżej, nie chciałbym, żeby się pomyliłKertoip pisze:oby się pan mylił, Panie Redaktorze, oby się pan mylił...Mariusz Owczarek pisze:Za tydzień już na pewno pierwsza Trzydziecha
31 33 3 RUN - Leona LewisMiszon pisze:Mógłby ktoś POczekalnię wrzucić, bo się zgubiłem około 48 miejsca?