Czy ktoś jeszcze słucha?

A kiedy on będzie?Yacy pisze:Ja też słucham![]()
I głosowałem. I na razie wyniki są całkiem, całkiem... Ale o tym cii, bo karty odkryję w czasie naszego forumowego Topu E.B.
o! to dokładnie tak jak ja!Gary pisze:Ja napiszę tylko, że w top 5 są 4 piosenki, na które głosowałem.
Słucham od miejsca 11, ale to by było dla mnie niezrozumiałe, gdyby "Ostatni" nie był na pudle. And now....Yacy pisze:Gary, a skąd wiesz co na pierwszym?
ja głosowałem na 4 piosenki z Top 5Martyr pisze:Czołówka świetna! Głosowałam na wszystkie 3 miejsca a właściwie tez na 5.
A miejsce 1 jest suppper! To tez mój nr 1 topu Edyty!!!
trochę to dziwne, ale ja też 4/5Martyr pisze:o! to dokładnie tak jak ja!Gary pisze:Ja napiszę tylko, że w top 5 są 4 piosenki, na które głosowałem.
U mnie Szał był tez w piątce moich głosów.Gary pisze:PS. Dla mnie niezrozumiałe jest, że "Dziecko" jest najbardziej reprezentowanym albumem.
PS2. "Szału" nie słyszałem na miejscach 2-11. Czyżby....![]()
Hehe, wyobrażam to sobie. Też chyba wezmę wieczorkiem, bo śpiący jestem i milej będzie się lulaćPo usłyszeniu "Ostatniego" poczułem się jak w 1995 roku i wziąłem Varius Manx na warsztat.
Dla mnie wprost przeciwnie - gdybym miał wskazać ulubiony album Edyty, nie wahałbym się ani chwili. Właściwie wszystkie piosenki robią wrażenie, a najsłabiej paradoksalnie wypada najbardziej znana - "Jenny" (ale może to dlatego, że najbardziej ogranaGary pisze: PS. Dla mnie niezrozumiałe jest, że "Dziecko" jest najbardziej reprezentowanym albumem.