falcoeagle pisze:No to jeszcze chwila i będzie koniec
Opuścili 30 :RECKONER - RadioheadBUDZIC SIE I ZASYPIAC (Z TOBA) - Dorota MiskiewiczWILLIAMS' BLOOD - Grace Jones

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
falcoeagle pisze:No to jeszcze chwila i będzie koniec
Opuścili 30 :RECKONER - RadioheadBUDZIC SIE I ZASYPIAC (Z TOBA) - Dorota MiskiewiczWILLIAMS' BLOOD - Grace Jones
Zgadzam się. Nie lubię tego utworu... (Zdjęłam słuchawki, żeby nie słuchaćRobinson pisze:To będzie najgorszy numer 1 od dłuższego czasu.
a ja jakimś cudem wytrzymałam te 7/8Kertoip pisze:Ja nie wytrzymałem.Baron pisze:Dziękuję, że Państwo wytrzymali.
Już nie. W tym tygodniu zmieni ją Madonna (wyniki jutro).ku3a pisze:phi, "Human" dopiero teraz na pierwszym. u nas na -liście już od jakiegoś czasu na szczycie. i u mnie raczej na tym szczycie bedzie az do wypadnięcia. bo ten zestaw dzwięków to naprawdę szczyt
.
coś w tym jesttadzio3 pisze:No no no. "Human" na pierwszym. Mi tam się podoba. Nie żebym jakoś uwuelbiał, ale kawałek w przyjemnym Petshopboysowym klimacie
Nie zwróciłem na to uwagi, bo i tak wcześniej sprawdziłemzbyszu pisze:falcoeagle pisze:No to jeszcze chwila i będzie koniec
Opuścili 30 :RECKONER - RadioheadBUDZIC SIE I ZASYPIAC (Z TOBA) - Dorota MiskiewiczWILLIAMS' BLOOD - Grace JonesJuż wczesniej ktoś to zdradził !!!
to plebiscyt na NAJPOPULARNIEJSZEGO SPORTOWCA, a nie na najlepszegosłoik pisze:A swoją drogą to skandal, że sportowcem roku został czwarty zawodnik mistrzostw świata, a do dziesiątki weszła zawodniczka z miejsca 10 czy 8 na świecie, a zabrakło miejsca dla wicemistrzów olimijskich.
Do tej pory myślałem, że da się obie rzeczy połączyćksch pisze:jesteśmy ludźmi, czy tancerzami?
to pytanie zadaję sobie kiedy słyszę Madonnę albo "Jestem Łosiem - WOJNAAAAAAA!".ku3a pisze:czy to jest faktycznie Trójka, a nie Eska?
Przepraszam, korci mnie, choć to nie miejsce na takie rozważania. Właśnie, sportowca, a co F1 ma wspólnego ze sportem? I dlaczego w takim razie tak cicho o naszych mistrzach w scrabble.Yacy pisze:to plebiscyt na NAJPOPULARNIEJSZEGO SPORTOWCA, a nie na najlepszegoDokładnie yak jak na lp3
Bo to wybór najpopularniejszego sportowca, a nie najlepszego. Z resztą nie da sie porównać osignieć sportowców z różnych dyscyplinsłoik pisze:A swoją drogą to skandal, że sportowcem roku został czwarty zawodnik mistrzostw świata, a do dziesiątki weszła zawodniczka z miejsca 10 czy 8 na świecie, a zabrakło miejsca dla wicemistrzów olimijskich.
No nie, aż tak źle nie jest. Najgorszym było Ja wiedziałem, że tak będzie.SummerMovedOn pisze:#1 Specjalnie, szykując się do dzisiejszej Listy, przejrzałem dotychczasowe nr 1. LP3. Uzupełniłem braki i śmiało mogę powiedzieć: Human jest najgorszym nr 1. ze wszystkich dotychczasowych. Nawet Madonna i Timbaland wysiadają.
Niech ktoś wytłuamczy, bo mi sie nie chce...słoik pisze: Przepraszam, korci mnie, choć to nie miejsce na takie rozważania. Właśnie, sportowca, a co F1 ma wspólnego ze sportem? I dlaczego w takim razie tak cicho o naszych mistrzach w scrabble.
a nie trzeci album?;)Guzi pisze:Piosenka ktora promuje 4album The Killers osiaga TOP!
Piosenka ktora promowala 2album nie weszla nawet do 30.
Sie gusta zmieniaja listosluchom.
Cóż dla mnie Petshopboysowym klimat jest jednym z najgorszych w historii listy.tadzio3 pisze:No no no. "Human" na pierwszym. Mi tam się podoba. Nie żebym jakoś uwuelbiał, ale kawałek w przyjemnym Petshopboysowym klimacie
Moim najgorszym była Madonna z Justinem, Maroon 5 i jeszcze ilka innych zaaacznie gorszychkajman pisze:No nie, aż tak źle nie jest. Najgorszym było Ja wiedziałem, że tak będzie.SummerMovedOn pisze:#1 Specjalnie, szykując się do dzisiejszej Listy, przejrzałem dotychczasowe nr 1. LP3. Uzupełniłem braki i śmiało mogę powiedzieć: Human jest najgorszym nr 1. ze wszystkich dotychczasowych. Nawet Madonna i Timbaland wysiadają.
Ależ dziękuję bardzo, to było pytanie retoryczne.tadzio3 pisze:Niech ktoś wytłuamczy, bo mi sie nie chce...słoik pisze: Przepraszam, korci mnie, choć to nie miejsce na takie rozważania. Właśnie, sportowca, a co F1 ma wspólnego ze sportem? I dlaczego w takim razie tak cicho o naszych mistrzach w scrabble.
Chciałem napisać słabiutką Duffy, ale ten skok Sharleen mnie trochę zszokował.Robinson pisze:Koszmarni Killersi to się zgadza, ale zastępują bardzo dobrą Duffy, a nie "słabiutką Sharleen".kajman pisze:Niestety słabiutką Sharleen zastępują koszmarni Killersi.
No to już Twoja indywidualna opinia. Większośc ludziom sie podoba, widac to po dzisiejszym zwycięzcykajman pisze:Cóż dla mnie Petshopboysowym klimat jest jednym z najgorszych w historii listy.tadzio3 pisze:No no no. "Human" na pierwszym. Mi tam się podoba. Nie żebym jakoś uwuelbiał, ale kawałek w przyjemnym Petshopboysowym klimacie
Hehe, każdy tę "Lambadę" wspomina. Ale skoro tyle osób pamięta, to chyba nie była taka złasłoik pisze: No przecież najgorszym numerem 1 była Kaoma z Lambadą.
gusta sa różnesłoik pisze:No przecież najgorszym numerem 1 była Kaoma z Lambadą.
No nie, jeżeli chodzi o Madonnę to Sorry było znacznie gorsze.tadzio3 pisze:Moim najgorszym była Madonna z Justinem, Maroon 5 i jeszcze ilka innych zaaacznie gorszych