Chyba się załamiesz dzisiajzielonakoniczynka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to miał być numer 1

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Chyba się załamiesz dzisiajzielonakoniczynka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to miał być numer 1
Dla mnie i mistyka i majstersztyk muzyczny zaczyna się od 5:34.prz_rulez pisze:I czemu długa wersja... W niej ważniejsza od historii jest muzyka... A to jednak nie są w 100% moje klimaty... Mistyka 5:34 wygrywa u mnie z majstersztykiem muzycznym 16:19...
Puszczają ale tam grają głównie fTOPyuzi pisze:a fTOP 5?
Niewiele to absolutnie najgenialniejszy utwór Perfectu i co ciekawe mocno dla nich nietypowy.GregF pisze:Ja też nie czuję do Autobiografii zbyt dużego sentymentu, a w tym miejscu chętniej usłyszałbym np. Niewiele ci mogę dać. No, ale szanuję gust większości głosujących.kajman pisze:Po bardzo fajnym Kulcie wielka radość, bo Autobiografia wypadła z Top10. Muzycznie to zdecydowanie najsłabszy utwór Perfectu z czasów Hołdysa (może jeszcze coś słabego się znajdzie), a textowo mnie przynajmniej nie powala. Może jestem za stary.
Ale to miejsce jest dla Schodków.zielonakoniczynka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to miał być numer 1
<gryzie>prz_rulez pisze:P.S. A ja lubię "Jak anioła głos" (bez przesady, ale jeden tydzień na mojej liście było) To możecie mnie teraz ZJEŚĆ!
Możliwe, ale to jedyna audycja, a nie jak gdzie indziej, 10 razy na dzień...uzi pisze:a fTOP 5?Domi001 pisze:Jedyne radio, gdzie tego nie puszczają. Na szczęście!
5.kombi - AvinionKertoip pisze:1. feel - jak anioła głoswzajemnie pisze:a na pierwszym Feel - jak anioła głos. I pozamiatane....
2. feel - a gdy jest już ciemno
3. feel - pokaż, na co cię stać
4. kate perry - i kissed the girl
i dopiero pozamiatane....
No trudno. To tyle w odpowiedzi na Twój listuzi pisze:<gryzie>prz_rulez pisze:P.S. A ja lubię "Jak anioła głos" (bez przesady, ale jeden tydzień na mojej liście było) To możecie mnie teraz ZJEŚĆ!
...
eee, jesteś niesmaczny.
Dla mnie od 0:00, ale pełna mistyka w okolicach 12:30.Gary pisze:Dla mnie i mistyka i majstersztyk muzyczny zaczyna się od 5:34.
fastred pisze:Again to dla mnie nuda. Ale się nie znam...zielonakoniczynka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to miał być numer 1
jaki świderek?prz_rulez pisze:P.S. Ten świderek w Archive jest świetny!uzi pisze:<gryzie>prz_rulez pisze:P.S. A ja lubię "Jak anioła głos" (bez przesady, ale jeden tydzień na mojej liście było) To możecie mnie teraz ZJEŚĆ!
eee, jesteś niesmaczny.
no to może... 4. doda - nie daj sięsemuś pisze:5.kombi - AvinionKertoip pisze:1. feel - jak anioła głoswzajemnie pisze:a na pierwszym Feel - jak anioła głos. I pozamiatane....
2. feel - a gdy jest już ciemno
3. feel - pokaż, na co cię stać
4. kate perry - i kissed the girl
i dopiero pozamiatane....
od siostry- ale kate perry była na lp3 z tą właśnie piosenką więc trochę tu nie pasuje...
"A gdy jest już ciemno" też było. I pewnie wszystkie utwory byłyby w zestawie, gdyby nie zaczęły być prane przez Szanownie I Wielce Ambitnych Słuchaczy Alternatywnych za totalną szmiręsemuś pisze: od siostry- ale kate perry była na lp3 z tą właśnie piosenką więc trochę tu nie pasuje...
semuś pisze:A na drugim DODA - NIe łam sięwzajemnie pisze:a na pierwszym Feel - jak anioła głos. I pozamiatane....