Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
opiłek żelaza pisze: To tylko w tych dniach tak... Przynajmniej jeśli chodzi o mnie..
Nie wiem jak tu jest na co dzień. Znikam o 19:00 i pojawię się za rok dopiero, no albo na Polski TOP...
opiłek żelaza pisze: To tylko w tych dniach tak... Przynajmniej jeśli chodzi o mnie..
Nie wiem jak tu jest na co dzień. Znikam o 19:00 i pojawię się za rok dopiero, no albo na Polski TOP...
ja też ale cały urok w tym
Oj urok, urok
Ale pozostaje (przynajmniej mi) forum na stronach Trójki. Tam bywam często. Choć do bólu amatorskie to forum tam mają...
9. Za dwa tygodnie minie 5 lat, odkąd Pana Czesława fizycznie nie ma wśród nas. A z najwyższego polskiego utworu w tegorocznym TW oby kiedyś aktualne pozostały tylko słowa, że ludzi dobrej woli jest więcej i świat nie zginie nigdy dzięki nim.
Ech... Safer, ja nie wiem, jak Ty nie możesz czuć tego tekstu! Niestety, coraz trudniej uwierzyć mi, że "ludzi dobrej woli jest więcej"... Jeden z tych niewielu utworów sprzed wielu, wieelu lat, które dostały się na moją listę (na krótką chwilę, ale zawsze) po tylu latach.
To teraz czekam na 2 rzeczy: 1. Again 2. PROTEEEEEEEEST
neon.ka pisze:[mały off: proszę wybaczyć wtrącenie bardzo przyziemnego tematu, ale przypominam niektórym, że Znawcować można jeszcze tylko pół godziny...]
opiłek żelaza pisze:19:00 i pojawię się za rok dopiero, no albo na Polski TOP...
ja też ale cały urok w tym [/quote]
Oj urok, urok
Ale pozostaje (przynajmniej mi) forum na stronach Trójki. Tam bywam często. Choć do bólu amatorskie to forum tam mają...[/quote]
Szkoda, że znów dopiero za rok się spotkamy, zawsze tęsknie za tą atmosferą przez kilka ładnych dni po wszystkim