Powiało też ScorpionamiGregF pisze:22. Fani Kultu nie mają dziś prawa narzekać, bo nie dość, że dwa utwory w czołówce, to i "Dziewczyna o perłowych włosach" trafiła do repertuaru Kazika i spółki.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Powiało też ScorpionamiGregF pisze:22. Fani Kultu nie mają dziś prawa narzekać, bo nie dość, że dwa utwory w czołówce, to i "Dziewczyna o perłowych włosach" trafiła do repertuaru Kazika i spółki.
Jak to o co chodzi: o dziewczynę o perłowych włosachstavanger pisze:Spytaj jakiegoś Węgra, czy wie o co chodzi w tej wersjizielonakoniczynka pisze:No i spada, no i dobrze. Wersja Kazika jest zdecydowanie mocniejsza
1.Nie chciałem ryzykować pomyłki przy pisaniu oryginalnego tytułu. Bałem się, że mogłem źle go zapamiętać.Blazkowicz pisze: Nie "Dziewczyna o Perłowych Włosach" tylko "Gyöngyhajú lány"I zejdź z Nirvany (oburzyłem się)
4. Ależ ona była baerdzo ładna i całkiem dobra. A co do Nirvany to nie podejmę dyskusji, bo mnie nie zachwyca, zresztą o Smells już pisałem.opiłek żelaza pisze:4. Była tu wczoraj piosenka Metaliki (nie pamiętam tytułu), która wcale piękna nie jest, ale dobra i ciekawa. Podobnie z Nirvaną. Czy Smells jest takie piękne to nie wiem, ale dobre na pewno. Są takie gatunki muzyki, w których piękne nie oznacza dobre. No ale zależy, kto co rozumie pode pojęciem "piękne".kajman pisze:4. Dla mnie sprzeczność. Jeżeli utwór jest dobry muzycznie to jest piękny. To pojęcia w kontekście muzyki pla mnie prawie toższame.
6. To według Ciebie powinniśmy w przyszłym roku dorzucić do zestawu Again? To jedyny utwór, który został dodany do zestawu w 2004 i nie sądzę, żeby wiele osób uważało, że to błąd. Ten utwór jest po prostu wielki.
7. Presley? Sorry, ale Presley dla rozwoju muzyki nie zrpbił praktycznie nic śpiewając błahe pioseneczki pisane przez innych. Thriller faktycznie mógłby być za Billie Jean, ale to typowa (chociaż dobra) komercja.
6. Tak Archive w przyszłym roku. Bardzo to lubię, ale nie oznacza to dla mnie, że od razu w rok , czy dwa po wydaniu ma iść na TOP
7.O Presleyu to moglibyśmy dyskutować... Thriller i Billie Jean powinny być obie według mnie. Co to znaczy komercja w tym przypadku?
Hehe, Kazik przyznał się, że dużo improwizowałstavanger pisze:Spytaj jakiegoś Węgra, czy wie o co chodzi w tej wersjizielonakoniczynka pisze:No i spada, no i dobrze. Wersja Kazika jest zdecydowanie mocniejsza
Syn mi tłumaczy, że będzie tez 20 kawałków do wybrania, ale w KOLEKNOSCI, czyli za pierwsze miejsce 20 pkt, a za 20. 1 pkt. Ponoć to ma większy sens.dominik_fi pisze:patrząc realistycznie to ten system głosowania faktycznie nie daje wiele. Ciekawe jaki będzie system głosowania za rok o którym mówił wczoraj Piotr M.
Ja nie mam takowych literek na klawiaturzeCondratovitzsch pisze:1.Nie chciałem ryzykować pomyłki przy pisaniu oryginalnego tytułu. Bałem się, że mogłem źle go zapamiętać.Blazkowicz pisze:Nie "Dziewczyna o Perłowych Włosach" tylko "Gyöngyhajú lány"I zejdź z Nirvany (oburzyłem się)
nie zamierzamstavanger pisze:[Spytaj jakiegoś Węgra, czy wie o co chodzi w tej wersji
No nie wiele brakowałoliwl pisze:Mam nadzieję, że jakiś utwór Nirvany znajdzie się w pierwszej 20.