Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
ku3a pisze:Gary, jaki cudowny początek, prawda?
szkoda, bo mogłoby być wyżej, ale za to jest cudownie już na samym początku
Ten piękny początek dzisiejszej części rekompensuje mi to, że jednak powinno być "trochę" wyżej.
(tłumaczę sobie to tak, że ten utwór po prostu sobie leżakuje jak dobre wino)
Miszon pisze:"Another brick..." - hmm... kawałek disco w wykonaniu zespołu rocka progresywnego jako wkład do kultury... mam mieszane uczucia.
opiłek żelaza pisze:Chociaż niewątpliwie jedna z gorszych tego zespołu.
HEREZJE! Toż to hymn!
(Wybaczcie, ale tym razem musiałem się postawić )
Gdyby to nie był hymn, to by nigdy nawet w setce się nie znalazł. Ale taką rolę pełni i to daje mu takie wysokie pozycje mimo kiepskiej muzyki. Ale tego typu utworów jest więcej.
Najwyżsi Gunsi strasznie nisko (chociaż na pewno nie moi ulubieni). Nota bene dla mnie w podobnym klimacie jest this I love z ostatniej płyty, ale podoba mi się zdecydowanie bardziej niż NR.
opiłek żelaza pisze:CZY BYŁA DO TEJ PORY W TEGOROCZNYM TOPIE JAKAŚ PIOSENKA, KTÓRA ZASŁUGUJE WASZYM ZDANIEM NA MIEJSCE PIERWSZE ABSTRAHUJĄC CAŁKOWICIE OD TEGO CO JEST FAWORYTEM. JEŚLI NIE BYŁA, TO CO POWINNO BYĆ?
Z tego co było do tej pory to zdecydowanie The end Doorsów, ale w zestawie do głosowania są 4 lepsze utwory, a tak ogólnie to 50 lepszych bym znalazł.
opiłek żelaza pisze:CZY BYŁA DO TEJ PORY W TEGOROCZNYM TOPIE JAKAŚ PIOSENKA, KTÓRA ZASŁUGUJE WASZYM ZDANIEM NA MIEJSCE PIERWSZE ABSTRAHUJĄC CAŁKOWICIE OD TEGO CO JEST FAWORYTEM. JEŚLI NIE BYŁA, TO CO POWINNO BYĆ?
Z tego co było do tej pory to zdecydowanie The end Doorsów, ale w zestawie do głosowania są 4 lepsze utwory, a tak ogólnie to 50 lepszych bym znalazł.
zielonakoniczynka pisze:Gunsi, za nisko W RZP Deszczyk był bardzo wysoko, o ile pamiętam.
Chyba na 5 byli o ile mnie pamięć nie myli
Myli...
"NR" to mój najpiękniejszy kawałek Gunsów. Nigdy nie zachwycałem się tym zespołem ale ten kawałek wraz z "Don't Cry" to już klasyka rocka. Sam Axel teraz chyba nie jest w stanie zaskoczyć aż tak.
Ostatnio zmieniony pt sty 02, 2009 4:18 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.