Dzięki za cynk!Adameks pisze:o 00.35 na jedynce Sens życia według Monty Pythona, znowu sobie nie pośpię
Bardzo dziękuje. Za całą tablicę Mendelejewa z góry!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dzięki za cynk!Adameks pisze:o 00.35 na jedynce Sens życia według Monty Pythona, znowu sobie nie pośpię
będzie, będzie i to pewnie już za chwilę ...figc1898 pisze:no to jeszcze może One ?
Cóż może być fajniejszego i ważniejszego od TOPU ?zielonakoniczynka pisze:właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro nie będę mogła być do końca Topubędę więc kibicować, żeby PF był jak najniżej
ktoś się pod niego podszywa!saferłel pisze: Kajmana opętało :/![]()
saferłel pisze:Adameks pisze:o 00.35 na jedynce Sens życia według Monty Pythona, znowu sobie nie pośpię![]()
Unforgiven... złe nie jest.
Powiem więcej - jest świetny!
I już Ciebie nie lubięzielonakoniczynka pisze:właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro nie będę mogła być do końca Topubędę więc kibicować, żeby PF był jak najniżej
razem z miejscami?Akolita pisze:Niech ktoś obeznany napisze co jeszcze usłyszymy, dzisiaj i jutro.
Powiedz, że sobie żartujeszzielonakoniczynka pisze:właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro nie będę mogła być do końca Topubędę więc kibicować, żeby PF był jak najniżej
fajniejszego: nicopiłek żelaza pisze: Cóż może być fajniejszego i ważniejszego od TOPU ?
hyhyhy nie żartuję, bo wtedy będę mogła go usłyszeć z WamiAjtek pisze:Powiedz, że sobie żartujeszzielonakoniczynka pisze:właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro nie będę mogła być do końca Topubędę więc kibicować, żeby PF był jak najniżej
Witam po młaej drzemce. Przy którym miejscu usnąłęm? Na "Zegarmistrzu"neon.ka pisze:chyba raczej można się spodziewać, że 'odechce' Ci się słuchania, a dokładniej Twoim oczomtadzio3 pisze:Chyba jednak teraz nie będę przed forum.
Spać mi się chce... Tylko 3 godzinki snu i teraz mi sie zachciało.
Topu będe słuchał, ale na łóżeczku, chyba że odechce mi się spania to wróce na forum. miłych snów [ciekawe przy którym miejscu
].
mhm, no cóż "always look on..."zielonakoniczynka pisze:fajniejszego: nicopiłek żelaza pisze: Cóż może być fajniejszego i ważniejszego od TOPU ?
ważniejszego: niestety spotkanie w interesach
Jakim?opiłek żelaza pisze:Nie ma jak na razie "Nad pięknym mądrym Dunajem"?
no właśnie, innej opcji nie maopiłek żelaza pisze: mhm, no cóż "always look on..."
Pink FloydPaffciek pisze:Co to jest ten PF? Bo ciągle o nim piszecie...