Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Adameks pisze:
P.S może by tak skończyć z nadmiernym komentowaniem pana Metza i pokomentować top
Dokładnie, rok do roku jest tak samo :/ Ja naprawdę cenię go za wiedzę, taką ma osobowość, o bułeczkach, które co poniektórzy tu uwielbiali wczoraj, nie będzie nam na szczęście opowiadał
Najlepiej ostatnio kalifornizuje Californication z Davidem Duchovnym
Dobrze, że nie oglądam telewizji. A Duchovny to chyba nawet na tym forum się znajdzie.
Fajne Purple, ale ja czekam na Child, a tak w ogóle lubię kaszmirujące Perfect strangers.
saferłel pisze:
Dokładnie, rok do roku jest tak samo :/ Ja naprawdę cenię go za wiedzę, taką ma osobowość, o bułeczkach, które co poniektórzy tu uwielbiali wczoraj, nie będzie nam na szczęście opowiadał
ale on ciągle powtarza te same anegdoty. W 30 Topie to wszyscy będziemy deklamować jego wspomnienia ze szkoły, albo że dostał płytę podpisaną przez Lennona
kajman pisze:Dobrze, że nie oglądam telewizji. A Duchovny to chyba nawet na tym forum się znajdzie.
Fajne Purple, ale ja czekam na Child, a tak w ogóle lubię kaszmirujące Perfect strangers.
a co ma serial do telewizji? Ja też nie oglądam tv
zielonakoniczynka pisze:
ale on ciągle powtarza te same anegdoty. W 30 Topie to wszyscy będziemy deklamować jego wspomnienia ze szkoły, albo że dostał płytę podpisaną przez Lennona
To nasza wina, głosujemy zawsze na te same utwory. Jeżeli byśmy zagłosowali na same nowości, nie mógłby się powtarzać.
dobrze by bylo coby chociaz child byl wysoko. Od lat mam go jako dzwiek dzwonka w telefonie. Jak czasami slucham topu z plyty to sam nie wiem czy ktos nie dzwoni! Dla fanow deep p polecam blaksmore night - specyficzne ale b ladne. Szczegolnie dla tych co lubia renesans.