A może "Master of Puppets" będzie jedną z nowości?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Odpowiadałoby mi takie rozwiązaniejarzab5 pisze:"Creep" będzie na sto procent. Ale ja dziś w samochodzie przesłuchałem (trzeci raz w tym tygodniu) całą "The Bends" i wszystkie kawałki z tej płyty powinny byc na dobrą sprawę w setce.
Nigdy mnie na Karaiby nie ciągnęłoAdameks pisze:Saferłel, radzę unikać kajmanów przez najbliższy czas.kajman pisze:Saferłel, zginiesz. Ja też byłem w tej czwórce, którta zgadła.
Chodzi Ci o Radio Toruń czy Radio Gra?marsiv pisze:DZEM nawet obudził moją sąsiadkę ale u niej chyba inna stacja radiowa![]()
ta z Torunia
Ja nic nie słyszałem o gryzących kajmanach.Adameks pisze:Saferłel, radzę unikać kajmanów przez najbliższy czas.kajman pisze:Saferłel, zginiesz. Ja też byłem w tej czwórce, którta zgadła.
Za dużo Metallici w topie jest już i tak, a Whiskey dużo lepsze było w wykonaniu Thin Lizzy i tego wykonania dużo bardziej brakuje.prz_rulez pisze:no to mam złą i dobrą wiadomość. dobra - to że Enter Sandman jest w topie i idzie do góry. zła - że w 100-tce nie ma Whiskey In The Jar
Nie pierwszy - w '94 była dopiero na 1. miejscu LP3Adameks pisze:Na pewno Zombie się nie spodziewałem dzisiaj usłyszeć... pierwszy raz poza 50....
A ja jednak wolę Radiogłowych z późniejszego okresu /ale zdecydowanie nie In Rainbows/, a Hail To The Thief uważam za największe ich dokonanie i jedną z najlepszych płyt wszechczasów.zielonakoniczynka pisze:barrrrdzo to lubię. Zresztą ja też uwielbiam Pablo Honey, bo jest taka gitarowa i hmm niewinnajarzab5 pisze: A już na pewno: "Fake Plastic Trees". To jest arcydzieło kompletne.ale The Bends to zdecydowanie majstersztyk