No na Złotych rozszerzenie zestawu było niezłym "katarsis" - Odlfield spadł o 100 miejsc!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No niestety tym razem nie zabrałem się za liczenie topu z kilku powodów, jak zaległości na mychartsie, porządkowanie zbiorów i słaba forma fizyczna. A te dwa zapamiętałem, bo to były dwa i jak padła informacja o jednym to uzupełniłem. Sam jestem bardzo ciekaw wyników.Neo01 pisze:to kiedy będą te wyniki?
Grzesost, to chyba nie problem doliczyć dwa głosy, a Kajman może jeszcze długo nie odpowiadać i w ogóle może nie posiadać zestawienia...
Co too too jest?grzesost pisze:Too Too - Hold The Line
Może autor Abbę miał na myśli?grzesost pisze:Pink Floyd - Money, Money, Money
Poprawione, miało być jedno MoneyGary pisze:Co too too jest?grzesost pisze:Too Too - Hold The Line
Może autor Abbę miał na myśli?grzesost pisze:Pink Floyd - Money, Money, Money
The Kinksgrzesost pisze:The Hollies - Sunny Afternoon
2xgrzesost pisze:Joe Dassin - Et Si Tu N'Existais Pas
2xgrzesost pisze:The Passenger - Iggy Pop
nie maArkano pisze:12. Something In The Way - Nirvana
Tyle nowych propozycji wpisali do zestawu tylko po to, żeby było RAPTEM 8 NOWOŚCI?Gary pisze:Jeśli wierzyć temu co w sobotę mówił Stelka, to z setki wypadłyby piosenki z pozycji 64, 76-79 oraz 96-98 - łącznie 8 piosenek.
A pozycje 101-120 znamyGary pisze:Nie znamy pozycji poniżej 120 miejsca...
Panie PS, bo tu nie chodzi o ilość, a o jakość. Prawdziwe cudowne kawałki nie spadną z topu tylko dlatego, że więklszośc dodatnych piosenek do zestawu to średnie kawałki liczące się co najwyżej w roku swego powstania, bądź są w sercach pojedyńczyc osób. Ta bardzo okrojona wcześniejsza lista propozycji zawierała jednak ogromną większość tych największych przebojów, prawie wszystkie miały coś w sobie. A teraz... Nawet żeby dodali i 100 tys nowych kawałków, to te najważniejsze i tak się obronią wierzę w słuchaczy Trójki, którzy tak łatwo nie oddają głosów na piosenki, tylko dlatego, że zostały dodane do zestawu.PS pisze: Tyle nowych propozycji wpisali do zestawu tylko po to, żeby było RAPTEM 8 NOWOŚCI?![]()
Ludzie kochani, KTO TEGO BĘDZIE SŁUCHAŁ PO RAZ ENTY,bo ja na pewno nie.
To niby skąd miałabym wziąć tą informację:PS pisze:A pozycje 101-120 znamyGary pisze:Nie znamy pozycji poniżej 120 miejsca...
A miejsca 100-120 (stan na sobotę) można znaleźć kilka stron wcześniej w tym wątku.PS pisze:Gary pisze:Jeśli wierzyć temu co w sobotę mówił Stelka, to z setki wypadłyby piosenki z pozycji 64, 76-79 oraz 96-98 - łącznie 8 piosenek.
ja na pewno tak.PS pisze:Tyle nowych propozycji wpisali do zestawu tylko po to, żeby było RAPTEM 8 NOWOŚCI?![]()
Ludzie kochani, KTO TEGO BĘDZIE SŁUCHAŁ PO RAZ ENTY,bo ja na pewno nie.
Dzięki, ale to jednak nie są wyniki końcowe.Gary pisze: A miejsca 100-120 (stan na sobotę) można znaleźć kilka stron wcześniej w tym wątku.
nie, to znaczy, że to są dla niego utwory WSZECH CZASÓW.PS pisze:Top mógłby spokojnie istnieć bez "Stairway To Heaven" i "Brothers In Arms", bo oprócz nich na świecie jest 100 000 równie dobrych utworów!!! Jeśli ktoś od 15 lat głosuje na te same kawałki, to znaczy że przez ten czas nie poznał, nie odkrył, nie nauczył się żadnej nowej muzyki.
Wstawiłem głosy Kajmana. Co do Popa, gdzie jest powtórzony? Jeden jest przy 1 pkt. (proszę o podpowiedź, to zrobię edycję. Za wszelkie uwagi dziękuję i to się więcej nie powtórzy (chybaArkano pisze:Grzesost - pod Kajmanem jest mój post z 4 błędami (zmieniłeś nazwę wykonawcy, 2 razy wstawiłeś do zestawienia Joe Dassina i Iggy Popa, nie ma w zestawie utworu Something in the Way - Nirvany, na który głosowałem)