Jeszcze będzie Metallica i już wiadomo, że nie niżej niż na 24.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

np. ja. a o co chodzi?endrju73 pisze:Kto dziś słuchał Markowego Topu Wszech Czasów?

No fakt, bo przecież było 5 Maroonów, ale oni od Ani znacznie lepsi, tak samo jak i HPW.Kertoip pisze:to z pewnością nie był ostatni koszmar w podsumowaniu...kajman pisze:To chyba już ostatni koszmar w tym zestawieniu. Teraz już będzie tylko lepiej.
Kto tak twierdzi?endrju73 pisze:Mam pytanie - czy mam tylko wrażenie, czy to prawda, że na liście nadal istnieje zakaz mówienia o Marku?

Jeszcze wiadomo, że nowy Coldplay zadebiutował w trzydziestce.kajman pisze:David Gilmour 26 p. czyli 5 miejsce.
Jeszcze będzie Metallica i już wiadomo, że nie niżej niż na 24.
Marek nie nagrał żadnego kawałka. A to nie wspominki starszych panów, tylko aktualnie najpopularniejsze utwory wśród słuchaczy. I tyle.endrju73 pisze:Mam pytanie - czy mam tylko wrażenie, czy to prawda, że na liście nadal istnieje zakaz mówienia o Marku?
Nie prowokuj... chcesz sprawdzić? wiesz gdzie szukaćprz_rulez pisze:(...) No to jak. Amy Macdonald na szczycie?

He, Marek radzi sobie bardzo dobrze. A lista trójki zeszła na psy.krzysiek83 pisze:Marek nie nagrał żadnego kawałka. A to nie wspominki starszych panów, tylko aktualnie najpopularniejsze utwory wśród słuchaczy. I tyle.endrju73 pisze:Mam pytanie - czy mam tylko wrażenie, czy to prawda, że na liście nadal istnieje zakaz mówienia o Marku?
Trójka się obejdzie bez niego. A on bez trójki...?
Myślę, że takiego zakazu nie ma, bo jednak parę razy był wspominany.endrju73 pisze:Mam pytanie - czy mam tylko wrażenie, czy to prawda, że na liście nadal istnieje zakaz mówienia o Marku?

I tu, i tu na swój sposób dobrze się dzieje!endrju73 pisze:He, Marek radzi sobie bardzo dobrze. A lista trójki zeszła na psy.
endrju73 pisze:He, Marek radzi sobie bardzo dobrze. A lista trójki zeszła na psy.krzysiek83 pisze:Marek nie nagrał żadnego kawałka. A to nie wspominki starszych panów, tylko aktualnie najpopularniejsze utwory wśród słuchaczy. I tyle.endrju73 pisze:Mam pytanie - czy mam tylko wrażenie, czy to prawda, że na liście nadal istnieje zakaz mówienia o Marku?
Trójka się obejdzie bez niego. A on bez trójki...?
 Bez komentarza.
 Bez komentarza.