Na początek - plebiscyt/ankietka.

mała errata:
oczywiście chodziło mi o Top nr 15

Przychylam się do tego, że te rzeczy powinny wejść. Może Floydzi x1. No i jeszcze ze 3 powroty. Marzą mi się tu Moody Blues, Derek&the Dominos, Promise me, albo jakiś Cocker. Ale raczej mniej niż 10 w sumie. Byle lepiej niż rok temu (3, z tego 2 to powroty).Gary pisze:Ja stawiam na najbardziej optymistyczną opcję.
Pewniacy dla mnie to:
Pink Floyd x2 (chyba 2 są nowe?)
"List do M" - Dżem (nawet do top 50)
"Komu bije dzwon" - Kult
"In Memoriam" - Steve Hacket
"Leszek Żukowski"
"Whiskey in the Jar" - Metallica
Kandydatów jeszcze mam sporo, ale te w/wym wydają mi się bardzo prawdopodobne.
Ja głosuje na to od dobrych kilku lat - i efektów brakGary pisze:Jeśli chodzi o powroty, to marzy mi się "July Morning" Uriah Heep (wydaje mi się, że z 6-7 razy w trójce to słyszałem przez ostatni rok, a rzadko słucham)
Ale jest coś na rzeczy - w zeszłym roku słyszałem to chyba z 5 razy, a wczesniej przez 5 lat nie wiem czy raz chociaż. Także - jest szansa?stavanger pisze:Ja głosuje na to od dobrych kilku lat - i efektów brakGary pisze:Jeśli chodzi o powroty, to marzy mi się "July Morning" Uriah Heep (wydaje mi się, że z 6-7 razy w trójce to słyszałem przez ostatni rok, a rzadko słucham)
No nie powiem - odważny typwypadną:
z 49 - GUNS N' ROSES — Don't Cry
Myślę, że jeżeli kolega nie zmieni tego do jutra, to będę 26 miejsce liczył jako "Polska".Wojtasss pisze: 20 KULT — Do Ani
26 KULT - Do Ani
Arahja też jest, więc nie wiadomo cóż to miało być... posłałem mu priva, zobaczymy czy się wyrobi. Jak nie, policz jakiś inny Kult w to miejsce (wylosuj jakiś z zestawu) - trudno, brutalnie trzeba będzie wtedy...Gary pisze:Myślę, że jeżeli kolega nie zmieni tego do jutra, to będę 26 miejsce liczył jako "Polska".Wojtasss pisze: 20 KULT — Do Ani
26 KULT - Do Ani
EDIT: zauważyłem, że Polska jest na 37 miejscu.