można posłuchać "z odtworzenia" bo może jednak wspomniał...
Ja się będę upierał, że po 1400 jest 94 a nie 93. Kwestia interpretacji notowania 1331-go. Jeśli traktujesz Jacku to notowanie do "bez emisji" (jedna pełna godzina listy, dwie godziny Dookoła Listy), to powinieneś także notowanie 50 zaliczyć do bez emisji (Leszek podawał, 20-25 minut w skrócie notowane 50-te, reszta audycji to podsumowanie 50 wydań). Notowanie 716 też powinno być bez emisji - trwało 50 minut.JaceK pisze:Ponownie przypominam powyższą kwestię... bo z tego co widać, nie zostało to zamknięte -- nie pamiętam, jakie liczby zostały podane przez Balonika na otwarcie 1400 notowania. To kiedy będzie 100 Balonikowa?
Ja się zawsze pytałem: jak interpretować? Skoro nie wprowadziłem, tej zmiany -- widocznie nie było jednoznacznych rozstrzygnięć.bobby-x pisze:Ja się będę upierał, że po 1400 jest 94 a nie 93. Kwestia interpretacji notowania 1331-go. Jeśli traktujesz Jacku to notowanie do "bez emisji" (jedna pełna godzina listy, dwie godziny Dookoła Listy), to powinieneś także notowanie 50 zaliczyć do bez emisji (Leszek podawał, 20-25 minut w skrócie notowane 50-te, reszta audycji to podsumowanie 50 wydań). Notowanie 716 też powinno być bez emisji - trwało 50 minut.
Nie zmieniłem, nie pamiętam czemu... należałoby odszukać stosowny wątek, gdzie usiłowaliśmy wyprostować te kwestie. Chyba jednak 796 nie zostało ostatecznie wyjaśnione.Szkoda, że nie zmieniłeś prowadzącego w notowaniu 796 z Pawła Sito na Niedźwiedzia.
Nie pamiętam... sierpień '85, co ja wtedy robiłem? chyba gdzieś z plecakiem grasowałem po górach Beskidu Sądeckiego... korzystałem z najdłuższych w życiu wakacji (po maturze, przed studiami) -- gdzie mi tam było mysleć, kto z kim i jak prowadził listę. Pewnie zadowoliłem się pozyskaniem wyników i tyle. Ale zobacz na track-listę z tego notowania: są oba nazwiska! Więc na czym mamy się opierać?Czy zostało wyjaśnione notowanie 177? Widzę i Romka Rogowieckiego i Niedzwiedzia - czy prowadzili je wspólnie?
No i co ja mogę...? Przecież Balonik na antenie ogłosi jubileusz zgodnie z Twoimi wskazaniami, i nikt nie będzie miał na to wpływu. Co my szaraki z prowincji możemy w tym temacie...? Tylko włączyć radełko i cieszyć się słuchając kolejnego wydania Listy.Setna lista Balonikowa wg mnie będzie 3 stycznia a biorąc pod uwagę, że pewnie lista 27 grudnia będzie bez emisji na rzecz podsumowania roku, to stówka wypadnie 10 stycznia
ale jeśli to Balonik by poprowadził podsumowanie, to to nie będzie się liczyć do jego stażu?bobby-x pisze:Setna lista Balonikowa wg mnie będzie 3 stycznia a biorąc pod uwagę, że pewnie lista 27 grudnia będzie bez emisji na rzecz podsumowania roku, to stówka wypadnie 10 stycznia
Jezu, Kuboku3a pisze:ale jeśli to Balonik by poprowadził podsumowanie, to to nie będzie się liczyć do jego stażu?
A dlaczego uważasz, że z moimi "wskazaniami". Nie wiem czy czytałeś koncówkę komentarzy do notowania jubileuszowego. Jakoś po spotkaniu ze Strażnikami nie mam na razie ochoty odwiedzać budynku Trójki. Może do stycznia mi przejdzie? Napisz mi lepiej maila lub PW jak przemycić aparaty na ewentualne kolejne zloty.JaceK pisze:No i co ja mogę...? Przecież Balonik na antenie ogłosi jubileusz zgodnie z Twoimi wskazaniami, i nikt nie będzie miał na to wpływu. Co my szaraki z prowincji możemy w tym temacie...? Tylko włączyć radełko i cieszyć się słuchając kolejnego wydania Listy.
W tej sprawie na poprzedniej stronie są 3 wskazania (Bobby, Grzesost i ja)JaceK pisze:Nie zmieniłem, nie pamiętam czemu... należałoby odszukać stosowny wątek, gdzie usiłowaliśmy wyprostować te kwestie. Chyba jednak 796 nie zostało ostatecznie wyjaśnione.Szkoda, że nie zmieniłeś prowadzącego w notowaniu 796 z Pawła Sito na Niedźwiedzia.
Też na to liczę! Nie komentuję naszych sporów, bo wierzę, że miały one jak najbardziej konstruktywny wydźwięk...bobby-x pisze:(...) Fajne by było aby właściciele kajetów nam pomogli, może Andy z Wawy by miał jakieś rozstrzygające notatki.
Ja nie mam zapisków z 796, ale jeśli kilka osób, w tym grzesost i Bobby mają zapisane w notatkach z tamtych lat, że Niedźwiedź, to niech będzie M.N.JaceK pisze:Co ostatecznie z notowaniem 796: Niedźwiedź? Sito?