Pozdrawiam świątecznie!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie - miałem na myśli w domu przed komputerem, dlatego chciałbym, żeby Lista była dziś emocjonującabobby-x pisze:Czy posterunku znaczy dzisiaj na Mysliwieckiej?
Spadki poza listę?SummerMovedOn pisze:-spadki: przede wszystkim Humana i Dido
Może G.M.?ku3a pisze:czy dziś będzie jakaś, przynajmniej jedna, sensacja? oto jest pytanie.
Aż tak wygórowanych życzeń nie mamRobinson pisze:Spadki poza listę?SummerMovedOn pisze:-spadki: przede wszystkim Humana i Dido
A ja sobie życzę spadków z forum niektórych użytkownikówSummerMovedOn pisze:Witam! Moje życzenia na dziś:
-debiut nowego Coldplay`a
-utrzymanie się Radiohead i Marillionu
-spadki: przede wszystkim Humana i Dido
-awanse: przede wszystkim The Cure oraz Comy.
A ja bym się nie obraził, gdyby The Killers wyleciał poza Listę. Nawet z rozpędu, przez miejsce zerowe (metodą Pawła Sity)SummerMovedOn pisze:Aż tak wygórowanych życzeń nie mamRobinson pisze:Spadki poza listę?SummerMovedOn pisze:-spadki: przede wszystkim Humana i Dido
Możliwe są następujące:ku3a pisze:czy dziś będzie jakaś, przynajmniej jedna, sensacja? oto jest pytanie.
ej, sory, trochę kultury i szacunku dla innych gustów...michu pisze:A ja sobie życzę spadków z forum niektórych użytkowników
A mogę wiedzieć o co Ci chodzi?michu pisze:A ja sobie życzę spadków z forum niektórych użytkownikówSummerMovedOn pisze:Witam! Moje życzenia na dziś:
-debiut nowego Coldplay`a
-utrzymanie się Radiohead i Marillionu
-spadki: przede wszystkim Humana i Dido
-awanse: przede wszystkim The Cure oraz Comy.
a co ?? Karpik nie umiał pływac i sie utopiłku3a pisze:czy dziś będzie jakaś, przynajmniej jedna, sensacja? oto jest pytanie.
A ja chciałbym, żeby nikt z forum nie znikał, niezależnie od tego jak skrajnie odmienny ma gust od mojego.michu pisze:A ja sobie życzę spadków z forum niektórych użytkowników