I też nie mam w tej chwili pojęcia co może wygrać. No, chyba że coś z kawałków, które BARDZO dobrze znam. Co akurat średnio mnie by cieszyło (mimo, że utwory conajmniej dobre lub lepsze nawet), bo nie o to chodzi w tej zabawie.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
no mam nadzieje, trzymam za niego kciukistavanger pisze:Ale Dave się mocno trzymaMartyr pisze:Odpadł One Caress![]()
/łezki ciekną/
Tylko, że ten Kazik nie był silny pod wezwaniem i może dlatego.Aro pisze:Przyznam, że mnie też . Natomiast ów przeciwnik wydaje sie byc mocny - wczesniej pokonał Kazika
aGrycek pisze:Największą niespodzianką była klęska numeru 5 z numerem 28 w stosunku 4:13.
więc zdaje się, że końcówka tego zdania jest już niemożliwa do realizacji...neon.ka 45 minut wcześniej pisze:a ja raczej sobie nie wyobrażałam, żeby nie zagłosować na jeden z moich utworów wszechczasów skoro pojawił się wśród propozycji... mam przynajmniej nadzieję, że wygra].
no, nie do końca, bo po kiepskim początku, teraz to nie wygląda tragicznie: w ósemce moje numery: 2, 3, 4 i mój kawałekkajman pisze:Wygląda na to, że będzie to edycja, z której mało kto będzie zadowolony.