A czy Swobodny Dżordż, Kiedy zamykam oczy, Klub wesołego szampana i Centrum wynalazków to nie powinna być jeszcze Formacya Nieżywych Schabuf.
http://www.archiwumrocka.art.pl/1764,opis.html
Na okładce jest nawet napisane Schabvf ale to chyba kwestia archaizacji, zdaje się, że tak kiedyś zapisywano "u" po łacinie. Tak przy okazji po słowach "kiedy zamykam oczy" ja widzę jeszcze trzykropek.
Formacja Nieżywych Schabuff
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: Formacja Nieżywych Schabuff
no i... przez jedno f, czy przez podwójne ff -- tutaj też będą spory, bo zapisy są różne.
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Re: Formacja Nieżywych Schabuff
Od drugiej płyty (Schaby) zespół na okładkach używa wersji "Formacja Nieżywych Schabuff" i ja taką bym wpisał do archiwum. Najwyżej gdzieś w przypisach, przy piosenkach z pierwszej płyty (nie wiem czy to jest w praktyce mozliwe), mogłaby być informacja o pierwszej nazwie grupy.
Podobnie chyba jest z T. Love, które miało na początku jeszcze dodatek Alternative. Można by w przypisach pierwszych tytułów umieścić informację o innej nazwie wskazanego podmiotu wykonawczego
Podobnie chyba jest z T. Love, które miało na początku jeszcze dodatek Alternative. Można by w przypisach pierwszych tytułów umieścić informację o innej nazwie wskazanego podmiotu wykonawczego