I pamiętaj - tylko w nocy!
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
No to już jest wszystko jasneMiszon pisze:Ale pozytywnie wyskoczyły, czy negatywnie?
I pamiętaj - tylko w nocy!
Przyznam się, że nie za bardzo w to wierzę, ale byłbym za tym, bo to zawsze jedna runda emocji więcej.Grycek pisze:Głosowało 15 osób na 58 utworów (może uda się dobić do 64).
Ja punktowałam w szkolnej skali 1-6. Dodatkowo stawiałam + i -, bo np. jedna trója innej trói nierówna. Najwyższa ocena w tej edycji to 5, a najniższa to 1+. Obie te oceny zdarzyły się tylko raz. Najwięcej było 3.kajman pisze:Dla ułatwienia punktowałem utwory w skali 0-10.
Wniosek został rozpatrzony pozytywnie.retry2 pisze:Uprzejmie proszę o przedłużenie pierwszej rundy o 24h
to może jakaś dogrywka? Albo jako prowadzący dorzucisz wg własnego zdania pozycje 62-64? Piszę to zupełnie poważnie, bo to wydaje misie mniejszym złem, niż sytuacja gdzie przez brak 3 utworów, odpadło na początku 29 utworów... i zawsze jedna runda wiecej...Grycek pisze:Głosowało 19 osób na 61 utworów (jeszcze tylko trzy utwory).
Wariant z dogrywką akurat nie jest do przyjęcia, bo wtedy przy okazji w pierwszej rundzie pucharów będziemy wiedzieli, kto po eliminacjach był na podium. No chyba że każdy z tych, którzy nie podali 11 z bonusami poda jeszcze do jutra swoją pozycję 12 i 13 i może z tego coś Grycek wyciśnie. Część z nas na pewno wysłała 11 + poczekalnie, więc wystarczyłoby, żeby pozostali dołożyli.Yacy pisze:to może jakaś dogrywka? Albo jako prowadzący dorzucisz wg własnego zdania pozycje 62-64? Piszę to zupełnie poważnie, bo to wydaje misie mniejszym złem, niż sytuacja gdzie przez brak 3 utworów, odpadło na początku 29 utworów... i zawsze jedna runda wiecej...Grycek pisze:Głosowało 19 osób na 61 utworów (jeszcze tylko trzy utwory).
z dogrywką to było takie zaczepnekajman pisze: Część z nas na pewno wysłała 11 + poczekalnie, więc wystarczyłoby, żeby pozostali dołożyli.
ja osobiście będę obrażony jeśli tego nie zrobisz!!!Grycek pisze:Nie obrazicie się, jeśli z pozostałej 4 wybiorę utwór, który dopełni tą 63-kę?
A ja tylko około 63 minut (nawet ze wstydu nie chciało mi się dokładnie liczyć). Zawsze należałem do rekordzistów, a tym razem jestem w okolicy środka.neon.ka pisze:zagłosowałam, moja 11 ma czas 76:39.