Pytanie wywołane dzisiaj [26.11.2008] w audycji ,,Tu Baron'' -- natychmiast padła odpowiedź Bobbye'go... nie pamiętam tej liczby, ale...
W Archiwum http://www.lp3.pl mam wykazane, nazwijmy to: ,,pozycje punktowane'', na które oddawano głosy, i jako takie zaistaniały na Liście. Zdarzyły się zlepki dwóch lub nawet kilku wersji utworów, jakie kiedyś Niedźwiedź zapodawał w zestawie do głosowania -- i tutaj mamy rozbieżność w rachowaniu.
Czy ktoś pamięta ile, i jakie to były ,,zlepki''? obecnie chyba takich praktyk się nie stosuje, ale można by wyprostować historyczne niejasności i zawiłości Listy. Wg. mojego Archiwum ,,pozycji punktowanych'' jest 6840, wg. Bobby'ego znacznie więcej... (różnica chyba ok. 100 pozycji). Mam kilka pozycji oznaczonych w ten sposób, ale nie mam 100% pewności, więc na razie liczone są jako pojedyncze ,,pozycje punktowane''.
Liczę na waszą niezawodną pamięć i osobiste ,,talmudy''...
Ile utworów mieliśmy do tej pory na liście?
Re: Ile utworów mieliśmy do tej pory na liście?
Jak będę w domu, to napisze ile jest u mnie. Kilka lat temu korygowałem zapiski moje i Bobbiego. Zobaczymy czy i jaka różnica jest teraz.
Według moich notatek do tej pory było 6842 utwory
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
No to liczba przytoczona na antenie była dużo wyższa — chyba, że się przesłyszałem.
Grzegorzu, jakie masz zanotowane u siebie ,,duble''? 'Pogo I / Pogo II'?
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Bobby podal ze 6939 jesli sie nie myle
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
no to stówa różnicy! (bez jednego!)
Wieczorem powklejam te podwójne, co mam u siebie. Teraz nie da rady bo pracujeNo to liczba przytoczona na antenie była dużo wyższa — chyba, że się przesłyszałem.