CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA
-
CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA
Jakiś czas temu pobrałem od kogoś z Chomika 131 notowanie składające się z kilku piosenek przeplatanych zapowiedziami Niedźwiedzia. Nagranie to trwało pół godziny, zostało ono przeze mnie przerobione w taki sposób, że wrzuciłem całe kawałki. Wyszły mi z tego 2 godziny i kilka minut Listy. Nie jest to może mistrzostwo świata, ale uważam, że warto posłuchać. To notowanie znajduje się na moim chomiku, zapraszam do ściągania i słuchania. http://chomikuj.pl/grzesiek-s
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Re: CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA
Bardzo Cię proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd. Oryginalny plik z tym notowaniem trwa dokładnie 77 minut i 58 sekund i na pewno nie składa się z "kilku piosenek". To tak jakbyś chciał powiedzieć, że od siebie dodałeś półtorej godziny dodatkowego materiału. Nie wiem, czy wprowadzasz koleżeństwo celowo w błąd, zachęcając w ten sposób do ściągnięcia tego od siebie. Bardzo Cię proszę o sprostowanie w tej sprawie. A tak w ogóle to historia tego pliku jest o wiele dłuższa i nie zaczyna się ode mnie. Z tego co wiem oryginalnie plik pochodzi od djjacka, od niego HERMANN poskładał w całość i umieścił to na swoim chomiku w formacie ogg., potem ja ściągnąłem i przekonwertowałem na mp3 i umieściłem to na swoim chomiku. Mam nadzieję, że przyznając się do tego publicznie tu na forum, nie dostanę za to żadnej bury od wyżej wymienionych kolegów.grzesiek-s pisze:Jakiś czas temu pobrałem od kogoś z Chomika 131 notowanie składające się z kilku piosenek przeplatanych zapowiedziami Niedźwiedzia. Nagranie to trwało pół godziny, zostało ono przeze mnie przerobione w taki sposób, że wrzuciłem całe kawałki. Wyszły mi z tego 2 godziny i kilka minut Listy. Nie jest to może mistrzostwo świata, ale uważam, że warto posłuchać. To notowanie znajduje się na moim chomiku, zapraszam do ściągania i słuchania. http://chomikuj.pl/grzesiek-s
Ostatnio zmieniony pt gru 26, 2008 2:33 am przez danco28, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ups. Teraz ja wprowadzam w błąd. Pomieszało mi się. Po "djjacku", był chomik "Robinson", a nie "HERMMAN". Przepraszam.
-
Ja tam uważam, że najważniejsze, że ten plik został przes Was udostęniony i mozna go sobie posłuchać bo co by kto nie mówił jest on bardzo cenny.danco28 pisze:Ups. Teraz ja wprowadzam w błąd. Pomieszało mi się. Po "djjacku", był chomik "Robinson", a nie "HERMMAN". Przepraszam.
-
Tak z pewnością jest cenny. Ale prosiłem Cię o sprostowanie z Twojej strony.
-
Plik ze 131 notowaniem pochodzi z Chomika DANCO28, rzeczywiście twał dłużej niż pół godziny (nie zwróciłem na to uwagi - sorry) a ja dodałem do tego tylko poszczególne utwory. Mam nadzieję, że wszystkie niejasności zostały wyjaśnione.danco28 pisze:Tak z pewnością jest cenny. Ale prosiłem Cię o sprostowanie z Twojej strony.
-
Ok. Nie miej mi za złe, że się przyczepiłem. Ale jeśli już zamieszczasz jakieś informacje na ogólnodostępnym forum, to miej na względzie to co piszesz i czy aby nie mija się to czasami z prawdą.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A to po co można wiedzieć?danco28 pisze: umieścił to na swoim chomiku w formacie ogg., potem ja ściągnąłem i przekonwertowałem na mp3