CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

grzesiek-s

CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA

Post autor: grzesiek-s »

Jakiś czas temu pobrałem od kogoś z Chomika 131 notowanie składające się z kilku piosenek przeplatanych zapowiedziami Niedźwiedzia. Nagranie to trwało pół godziny, zostało ono przeze mnie przerobione w taki sposób, że wrzuciłem całe kawałki. Wyszły mi z tego 2 godziny i kilka minut Listy. Nie jest to może mistrzostwo świata, ale uważam, że warto posłuchać. To notowanie znajduje się na moim chomiku, zapraszam do ściągania i słuchania. http://chomikuj.pl/grzesiek-s
danco28
Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)

Re: CAŁE 131 TRWAJĄCE 2 GODZINY NOTOWANIE DO POBRANIA

Post autor: danco28 »

grzesiek-s pisze:Jakiś czas temu pobrałem od kogoś z Chomika 131 notowanie składające się z kilku piosenek przeplatanych zapowiedziami Niedźwiedzia. Nagranie to trwało pół godziny, zostało ono przeze mnie przerobione w taki sposób, że wrzuciłem całe kawałki. Wyszły mi z tego 2 godziny i kilka minut Listy. Nie jest to może mistrzostwo świata, ale uważam, że warto posłuchać. To notowanie znajduje się na moim chomiku, zapraszam do ściągania i słuchania. http://chomikuj.pl/grzesiek-s
Bardzo Cię proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd. Oryginalny plik z tym notowaniem trwa dokładnie 77 minut i 58 sekund i na pewno nie składa się z "kilku piosenek". To tak jakbyś chciał powiedzieć, że od siebie dodałeś półtorej godziny dodatkowego materiału. Nie wiem, czy wprowadzasz koleżeństwo celowo w błąd, zachęcając w ten sposób do ściągnięcia tego od siebie. Bardzo Cię proszę o sprostowanie w tej sprawie. A tak w ogóle to historia tego pliku jest o wiele dłuższa i nie zaczyna się ode mnie. Z tego co wiem oryginalnie plik pochodzi od djjacka, od niego HERMANN poskładał w całość i umieścił to na swoim chomiku w formacie ogg., potem ja ściągnąłem i przekonwertowałem na mp3 i umieściłem to na swoim chomiku. Mam nadzieję, że przyznając się do tego publicznie tu na forum, nie dostanę za to żadnej bury od wyżej wymienionych kolegów.
Ostatnio zmieniony pt gru 26, 2008 2:33 am przez danco28, łącznie zmieniany 1 raz.
danco28

Ups. Teraz ja wprowadzam w błąd. Pomieszało mi się. Po "djjacku", był chomik "Robinson", a nie "HERMMAN". Przepraszam.
grzesiek-s

danco28 pisze:Ups. Teraz ja wprowadzam w błąd. Pomieszało mi się. Po "djjacku", był chomik "Robinson", a nie "HERMMAN". Przepraszam.
Ja tam uważam, że najważniejsze, że ten plik został przes Was udostęniony i mozna go sobie posłuchać bo co by kto nie mówił jest on bardzo cenny.
danco28

Tak z pewnością jest cenny. Ale prosiłem Cię o sprostowanie z Twojej strony.
grzesiek-s

danco28 pisze:Tak z pewnością jest cenny. Ale prosiłem Cię o sprostowanie z Twojej strony.
Plik ze 131 notowaniem pochodzi z Chomika DANCO28, rzeczywiście twał dłużej niż pół godziny (nie zwróciłem na to uwagi - sorry) a ja dodałem do tego tylko poszczególne utwory. Mam nadzieję, że wszystkie niejasności zostały wyjaśnione.
danco28

Ok. Nie miej mi za złe, że się przyczepiłem. Ale jeśli już zamieszczasz jakieś informacje na ogólnodostępnym forum, to miej na względzie to co piszesz i czy aby nie mija się to czasami z prawdą.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

danco28 pisze: umieścił to na swoim chomiku w formacie ogg., potem ja ściągnąłem i przekonwertowałem na mp3
A to po co można wiedzieć?
ODPOWIEDZ