dlatego nikt się nie spóźnił i nie typował po tej godzinieabd3mz pisze:Koniec typowania był o 18.

a tak przy okazji, czy ktoś jest władny ustawić zegar forumowy, by był zgodny z rzeczywistym?
dlatego nikt się nie spóźnił i nie typował po tej godzinieabd3mz pisze:Koniec typowania był o 18.
Każdy ustawia to sobie we własnym zakresie: http://www.forum.lp3.pl/ucp.php?i=165Dede pisze:a tak przy okazji, czy ktoś jest władny ustawić zegar forumowy, by był zgodny z rzeczywistym?
Mi wyszło podobnie jak u Ciebie. Ale, że Kajman podał prawidłową kolejność, to przyjąłem, że zapomniał o tym remisie.neon.ka pisze:Gary - czy Tobie też wyszedł typ wspólny bez konfliktu? bo u mnie wyszło podwójne miejsce 21 - Marillion i kamienna Duffy. sprawdziłam jeszcze raz wszystkie typy pod tym kątem i wydaje się, że wszystko mam dobrze...
No fakt, zapomniałem napisać. Był remis, ale w bezpośrednim pojedynku było 11:10.Gary pisze:Mi wyszło podobnie jak u Ciebie. Ale, że Kajman podał prawidłową kolejność, to przyjąłem, że zapomniał o tym remisie.neon.ka pisze:Gary - czy Tobie też wyszedł typ wspólny bez konfliktu? bo u mnie wyszło podwójne miejsce 21 - Marillion i kamienna Duffy. sprawdziłam jeszcze raz wszystkie typy pod tym kątem i wydaje się, że wszystko mam dobrze...
Troszkę nie rozumiem nawet tych zwykłych zasad. Z moich wyliczeń wynika, że nie wytypowałem żadego utworu, ale to chyba też na coś innego się patrzy.neon.ka pisze:po 21 miejscu (metodą tradycyjną):
...
450 fajnex
...
sondaże czasem się nie sprawdzająGary pisze:Sondażowe wyniki po miejscu 11
74 Tomekk
80 Fanatyk
82 typ wspólny
zgodnie z życzeniem (później niż zwykle, bo forum zastrajkowało):Gary pisze:Wynik końcowy poda neon.ka
i sprawdziło się - i VooVoo i Linkin mnie powiozło, a na trzeciego dorzucili się Kingsi, którym wróżyłem spory awans...Dede pisze: przewiduję duży rozrzut punktowy w tegotygodniowym znawcy. duże różnice w typowaniu. ja, na razie jako jedyny, typuję powrót Metalliki na szczyt, debiut Anny Marii, poza tym jestem odosobniony w tym, że VooVoo w dół, Linkin w dół. no, ciekawe, ciekawe...