Miszon pisze:Z Irlandii kartka??? Czyżby to bear??
nie, ja wyslalem dopiero dzis rano wiec raczej nie ma szans ze to moja, choc gdyby sie taki cud zdarzyl to odzyskalbym mocno zachwiana wiare w poczte polska
Ostatnio zmieniony sob lis 15, 2008 9:42 pm przez bear, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedną z wad List wyjazdowych jest niemiłosierne skracanie utworów. Pamiętam jak Niedźwiedź w Augustowie nie "puścił" Marilyna Mansona wcale, nawet się o nim nie zająknął. Ciekawe czy miał jakiś zakaz...
Za bardzo nie widać innej opcji, a do tego jeszcze jednego utworu brakuje. Tak na moje to stoją do niego w kolejce Eva (oby nie), nowa Duffy i Lao Che (to by mnie ucieszyło).
Mam nadzieję, że wypadli Linkin Park, po długim pobycie w poczekalni ubiegłotygodniowy awans był nienaturalny. Szkoda, że to nie Ayo wypadła, pewnie pójdzie w górę po koncercie.
Ostatnio zmieniony sob lis 15, 2008 9:46 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako niegdysiejszy student PW zapraszam na kanał IRC #trojka, gdzie dziś znowu, jak za dawnych akademickich czasów, KONKURS częstuje punktami. Dziś zaczyna o 21-wszej.
Smacznego!
Ups, na kilka minut forum padło (przynajmniej mnie). Komunikatem takim oto się pochwaliło:
General Error
SQL ERROR [ postgres ]
ERROR: resource limits exceeded DETAIL: too much time spent on queries: 600.000 s HINT: limit counters are reset every hour, however it is advised to optimize your SQL or application code []
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
a po kilku minutach:
General Error
SQL ERROR [ postgres ]
[]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Witam! Słucham dziś od początku ale dopiero teraz postanowiłem napisać apropos upartego tytułowania przez Balonika wszystkich studentów per Pan/Pani... Brzmi to baardzo surrealistycznie Raz wyszedł z roli i powiedział Bobby ale zaraz się poprawił na pan Bobby (mimo, że sam Bobby sugerował darowanie sobie tego pan). Nie da się ukryć, że Pan/Pani przed nickiem brzmi trochę dziwnie Prawda pani Uzi czy panie Kajmanie?
PS.Czy Was też przed chwilą wywaliło z forum? Chyba strona nie wytrzymała dziś naporu gości !