witam dzis przy komputerku podczas Listy i z uchem przy radiu!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Lisa rocznik 66, Sharleen 67, obie młodziutkie więc.zbyszu pisze:Lisa Standfield?Oczywiście jak była młodziutka
 Wszystkich na Politechnice również pozdrawiam;-)
 Wszystkich na Politechnice również pozdrawiam;-)
a ja byłem dziś na Kortowie!!! Za moich czasów to było ART a teraz UWMzbyszu pisze:Podpisuje Listę obecnosci jako student UWM
 Zmiany, zmiany, zmiany... Rozbudowało się Kortowo. Mocno
 Zmiany, zmiany, zmiany... Rozbudowało się Kortowo. Mocno 

.
.

Mogłęś wpaśc na kawęYacy pisze:a ja byłem dziś na Kortowie!!! Za moich czasów to było ART a teraz UWMzbyszu pisze:Podpisuje Listę obecnosci jako student UWMZmiany, zmiany, zmiany... Rozbudowało się Kortowo. Mocno
 W budynku wydziału "Nauk spolecznych i sztuki" jest najlepszy automat z kawą
 W budynku wydziału "Nauk spolecznych i sztuki" jest najlepszy automat z kawą 

Pewnie nie wejdzie, bo pewnie nikt poza forumowiczami tego nie zna... Sprawdziłem stronę z playlistą Trójki i NOSTALGII ani słychu, ani widu... A może ktoś słyszał ?bear pisze:ciekawe, czy wejdzie 'Nostalgia"...
 Jedynie od Zwiasa dostałem typowy podpis.
 Jedynie od Zwiasa dostałem typowy podpis. spodziewana nowość
 spodziewana nowość 

nie spodziewałam sie ze juz w tym tygodniu...
 nie spodziewałam sie ze juz w tym tygodniu...byłem "U Michała" na kawie. Ale nie polecam A który to budynek, bo od mich czasów wiele się zmieniło...zbyszu pisze:Mogłęś wpaśc na kawęW budynku wydziału "Nauk spolecznych i sztuki" jest najlepszy automat z kawą
dokładnie.Gary pisze:Z upływem czasu ich najnowsza płyta wydaje się coraz świetniejsza.