Czy to takie trudne?

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
kajman

Czy to takie trudne?

Post autor: kajman »

Siedzę sobie przy komputerze albo leżę z książką i gnuśnieję. Normalnie o tej porze słuchałbym listy i współkomentowałbym ją, a teraz? Jestem w trakcie trzech zmarnowanych godzin, w których nic mi się konkretnego robić nie chcę. Oczywiście wolę to niż cały tydzień w którym robić mi się nic nie chce, po sobocie, w którą nie było notowania i wyników z powodu notowania podwójnego.
Czy to takie trudne, żeby wrzucić wyniki w takim tygodniu bez notowania wcześniej, jeżeli nie o 19, to przynajmniej o 20, kiedy już normalnie się słyszało całą poczekalnię i w zasadzie wiedziało się, jakie będą nowości. Teraz już zostałoby tylko z 13 ostatnich piosenek i emocje dochodziłyby do zenitu. Częściową rekompensatą byłyby wyniki w necie, a tutaj jak ich nie ma, tak nie ma.
Pomijam już fakt, że normalnie o dwudziestej drugiej mam już mnóstwo danych wpisanych w odpowiednie tabelki i mogę zaraz po liście zabrać się do liczenia, a tymczasem jakieś pół godziny (no może nieco mniej) zajmie mi przepisywanie i wpisywanie ich w odpowiednich miejscach.
Co kilkanaście minut zaglądam na stronę trójki, bo być może jakiś cud się zdarzy, a tutaj nic. Czy to naprawdę takie trudne?
Awatar użytkownika
abd3mz

Re: Czy to takie trudne?

Post autor: abd3mz »

Ja też o to prosiłem, na zlocie również o tym była mowa.
Tylko, że dla mnie wyniki mogłyby być już w piątek o 19, zaraz po zamknięciu głosowania.

Mimo tego tych trzech godzin nie uważam za zmarnowane... Pan Piotr piękną muzykę wybrał... Nastrojową...
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja tylko przed chwilą włączyłem radio i słysze cuuudowne "Epitaph"

To bedzie notowanie podwójne, a nie bez emisji? Nawet nie wiedziałem...
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Skąd taki wniosek?

Nie ma notowania podwójnego.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

A już są wyniki, a więc już nie ważne :)
ku3a

Post autor: ku3a »

ja nie widzę problemu - Lista się kończy, ostatnie rozstrzygnięcia są o 22.00 (dobra, nieważne, że o 21.50, nie o to chodzi), a więc i wyniki w necie o 22.00 w sobotę. dla mnie to logiczne.
dla mnie 01.11 to wyjątkowy dzień i spędziłem go bardzo daleko od radia.
ODPOWIEDZ