Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
W tym tygodniu promujemy: PRACA ZA SZEJSET - Frutti di Mare
Zastanawiałem się, bo nie podoba misie za bardzo ta wersja, która będzie puszczona gdy utwór zadebiutuje...
[Link i informację do pierwszego postu dodam po 22.]
Oż Holender, to już moja kolej w przyszłym tygodniu? A dopiero co promowałem ISS...
Zastanawiam się pomiędzy dwoma utworami dodanymi do zestawu całkiem niedawno, a dwoma, które tam już całkiem sporo przeleżały. Poczekam do soboty, zobaczę, co ewentualnie wejdzie i wtedy napiszę
Zdecydowałem się.
Utwór promowany w tym tygodniu to:
SPIRALLING - Keane
Nie było łatwo. Minimalnie wygrał z Öszibarackiem, a zastanawiałem się jeszcze nad The Verve i Futureheads. Marillion na szczęście pojawił się w poczekalni, inaczej miałbym problem z wyborem do końca Listy.
Do końca Listy czekamy na wybór utworu przez HERMMANA. Później miał być prz_rulez, ale jednogłośnie [moją decyzją] został wykluczony. kuba_m dawno na forum nie zaglądał, więc mimo że jest jego kolej to na wybór przez niego utworu bym nie liczył.
Swoją kolejkę przegapił jotem3, więc dziś albo za tydzień będzie miał swoją drugą szansę. A jeśli nie to kończymy tą serię.
Wiem, wiem, pamiętam... ale czekam przynajmniej do końca poczekalnii dzisiejszego notowania ażeby zobaczyć czy moja kandydatka przynajmniej nie dostanie się dziś do zestawienia. W razie jakby... mam w zanadrzu jeszcze dwa utwory. Promo na najbliższe głosowanie wrzucę w czasie dzisiejszej listy.
Jedna uwaga.
Zdaje się, że przed notowaniem bez emisji kiedyś odpuściliśmy promocję, bo tego utworu i tak nikt nie usłyszy nawet jeśli wejdzie na listę.
Czy tym razem jednak promujemy?
Notowanie: 1392 Utwór: HOMETOWN GLORY - Adele Efekt?: brak Głosujący (22 osoby): Mr. Dark Tomekk Zawiesina abd3mz JC mr.pusiak ku3a Fanatyk nastoletni_duch Yacy Martyr Miszon Grycek ksch Robinson stavanger jotem3 HERMMAN Bodeczek abd3mz mateusz15 falcoeagle Głosujący w poprzednim tygodniu: 4 osoby Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman prz_rulez kuba_m mrsap fajnex
Notowanie: 1393 Utwór: PRACA ZA SZEJSET - Frutti di Mare Efekt?: brak Głosujący (22 osoby): Mr. Dark Tomekk mr.pusiak JC nastoletni_duch Zawiesina abd3mz ku3a Bodeczek Robinson neon.ka ksch uzi jotem3 Martyr tadzio3 Yacy Artur Miszon HERMMAN Aro Grycek Głosujący w poprzednim tygodniu: 9 osób Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman prz_rulez kuba_m mrsap fajnex
Notowanie: 1394 Utwór: SPIRALLING - Keane Efekt?: brak Głosujący (28 osób): Mr. Dark JC Tomekk Zawiesina abd3mz fajnex Robinson Bodeczek Yacques Martyr nastoletni_duch Yacy abd3mz ksch mr.pusiak Grycek iqh ku3a falcoeagle 1981 adr Artur Miszon stavanger ela jotem3 piotreklp3 HERMMAN Głosujący w poprzednim tygodniu: 4 osoby Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman prz_rulez kuba_m mrsap
Notowanie: 1395 Utwór: TOUNKA - Rokia Traore Efekt?: brak Głosujący (19 osób): Mr. Dark JC nastoletni_duch Zawiesina Robinson Tomekk Martyr Bodeczek ku3a mr.pusiak Yacy abd3mz ksch falcoeagle kajman jotem3 HERMMAN Grycek Głosujący w poprzednim tygodniu: 2 osoby Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Miszon prz_rulez kuba_m mrsap fajnex stavanger
Jeśli ktoś chce/mógłby się zająć promocją [liczeniem statystyk, pilnowaniem kolejności i rozwiązywaniem bieżących problemów] to będę wdzięczny i chętnie oddam 'prowadzenie'. Za kilka miesięcy matura, a ja powoli wycofuję się z niektórych zajęć...
Tą serię doprowadzę do końca, a temu kto się zgłosi udzielę rad i wskazówek jeśli będzie chciał.
[Wolałbym nie zajmować się promocją, ale jeśli naprawdę nie będzie chętnych to się nią zajmę.]
Tak, ta runda promocji już się zakończyła.
W tym tygodniu nic oficjalnie nie promujemy, ale ja oddam głos na Nostalgię.
Zapisy na następną rundę ruszą jak znajdzie się ktoś kto nią się zajmie.