Help! help! au secour! ;-)

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Myu

Help! help! au secour! ;-)

Post autor: Myu »

Już od dawna poszukuję pewnej piosenki, oczywiście nie musze wspominać, że usłyszałam ją w trójce :wink: . Oczywiście tytół jest mi nie znany a wykonawca tym bardziej... :(
A o to co moge o niej napisać:
1) pojawiła się przed wakacjami
2) fragmęt refrenu : "just like my love, you better, she'll comming back someday" czy jakoś tak ( i TAK szukałam w googlach, ale mam pewne podejżenie, że jest to jeden z tych zespołów który jak The Pernice Brothers nie publikuje tekstów :wink: )
3) Teraz w trójce słysze ją we fragmętach w momencie gdy jest tek dżingiel : " zawsze najnowsza muzyka i idzie fragment Coldplay - speed of sound, potem właśnie ta piosenka, a potem The Killers - somebody told me

Jeżeli ktoś wie co to za piosneka to plissssss o odpowiedź, z góry dziękuje :D
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Wiem co to za piosenka> Grupa nazywa się HAL, a piosenka WHAT A LOVELY DANCE> Świetny kawałek. Aż dziwne że nie wszedł nigdy na listę, a przez długi czas na to głosowałem. Ja mam tę piosenkę, ale myślę, że bez problemu ściągniesz ją za pomocą jakiegoś programu
Myu

Post autor: Myu »

Dzięki wielkie :D :D :D Właśnie też mnie to zdziwiło. A wiem stąd, że posunęłam się tak daleko w swojej desperacji że [rzeszukałam wszystkie zestawienia od czerwca i ściągnęłam piosenki których tytół mi nic nie mówił.. :wink:
Jeszcze raz wielkie dzięki :D
ODPOWIEDZ