Dzięki za wspólne słuchanie i do następnego wydania listy.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dede pisze:...czy w spódnicy... dobre!
Dede pisze:dzięki za wspólne komentowanie. i gratulacje "podwójne" dla uzi i jej siostry. a czy drugie miejsce zapowiadał może brat?
widzę, że z Kolegą łączy mnie więcej, niż tylko zainteresowanie listą, ale również zainteresowanie snookeremSummerMovedOn pisze:Witam!
Sezon snookerowy powoli się zaczyna, ale mimo wszystko wybrałem Listę
Mam nadzieję, że do 30 wskoczy Marillion i że Ania nie będzie numerem 1.
neon.ka pisze:podium mi się nie podoba za bardzo. najbardziej podoba mi się z niego głos uzi.
wydało się!falcoeagle pisze:Tak, to ja zapowiadałem 2 miejsce
Nihil Novi panie wozny-spoznialski.JaceK pisze:Zaspałem deczko... Witam! Słucham z Wami!
bardzo!ku3a pisze:uzi, czy teraz skoro znasz już skład podium cieszysz się, że zaproponowałem Ci właśnie trzecie miejsce?![]()
nie aż taka elpetrójkowa jak ja, ale słucha kiedy może i kiedy pamięta, a pamięta dość często [chociaż dzisiaj przypomniało jej się dopiero jak zadzwoniła do mnie i usłyszała AC/DC.ku3a pisze:jak to się stało, że Twoja siostra się dodzwoniła?? to Twoja inicjatywa czy ona też taka elpetrójkowa jak Ty?
ja? stresa? no wayuzi pisze:musiałeś Jej narobiś stresa, skoro zapomniała, co jej przed sekundą mówiłam [i to nie raz, bo dopytywała: "jak mówiłaś? co na tym trzecim?"]
ku3a pisze:szkoda mi tylko kuby_m, bo też się dodzwonił
ku3a pisze:no ale naprawdę nie mogłem, Balonik zdecydowanie chciał tych którzy jeszcze nie mieli okazji zapowiadać...
uzi pisze:Kuba dzwonił??to On już był po koncercie?? [na happysadzie ponoć był]... i trzeźwy na tyle, żeby zadzwonić?????
![]()
to w takim razie wspaniale, że właśnie Tobie udało się dodzwonić!uzi pisze:sama przed Listą wysłałam do Balona maila z prośbą, żeby pozwolił zapowiadać słuchaczom, bo ja jeszcze nigdy nie dzwoniłam, a dziś mam odpowiednie "warunki" i chciałabym to wykorzystać.
kochany jest, że dodał, że to mają być ci, którzy jeszcze nie zapowiadali.
też się bardzo cieszę.ku3a pisze:to w takim razie wspaniale, że właśnie Tobie udało się dodzwonić!
ciekawe, czy ktoś jeszcze poza mną, czy ja już jestem w liczbie mnogiej...ku3a pisze:słuchacze się dopominają.
o nieee.ku3a pisze:no i tak naprawdę znowu wyszło, że cała trójka była w jakiś sposób forumowa.