Nie za bardzo znam Rubika (chyba słyszałem 2 utwory), więc trudno mi porównać. Tutaj w każdym razie mi pasuje.uzi pisze:klaskanie jak u Rubika, c'nie?[mówię o Ayo.]
Miśkiewicz bez dyskusji na 9. Piękne te klimaty, cudowna pulsacja.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie za bardzo znam Rubika (chyba słyszałem 2 utwory), więc trudno mi porównać. Tutaj w każdym razie mi pasuje.uzi pisze:klaskanie jak u Rubika, c'nie?[mówię o Ayo.]
to ja też sobie Comę ocieniękajman pisze:Bardzo fajny byłby ten kawałek Comy, gdyby nie ten fragment (nie wiem, czy określenie refren jest tu najlepsze) z wiecznym prezydentym i głodną wyobraźnią. Ale i tak mocna 6.
Przyznam ze i Pastelowa piosenka coraz bardziej misie podoba, choc do promocji mogli Zamknąć wszystkie drzwi lub wejść do ŁazienkiMartyr pisze:Ciekawe kiedy zrobi sie pastelowo? Oby jak najpóźniej![]()
Z jakiegoś wysokiego miejsca nadawana. Pałac Kultury? Wieża Eiffla? Jakaś góra 1400m.n.p.m.?ku3a pisze:to jak, jakie pomysły na 1400. notowanie, oprócz tego, żeby głosować kartkami?
jakiś ciekawy gość w studio? No moze nie Metallicaku3a pisze:to jak, jakie pomysły na 1400. notowanie, oprócz tego, żeby głosować kartkami?