Flaczki będą na pewno na 7 z możliwością dalszego awansu.
Przy Radku waham się między zerem a jedynką. Może sobie poszaleję i dam tą wyższą ocenę.
Adele znacznie lepsza od Chasing pavements i spokojnie łapie się na 7. Może śladem poprzedniczki załapie się do Top30?
marsvolta pisze:Fajne! Ocenianie bez komentarza za co
Temu 2 bo nie lubie a tantemu 7, ale słabę, a może 6 z plusem.
Mogę napisać za co, ale już dosyć często to pisałem, więc dzisiaj inaczej.
No, ale mogę napisać za co 9 z plusem dla Bonda. Znakomita kompozycja trzymająca w napięciu i rewelacyjna perkusja - to przede wszystkim.
Nightwatchman ode mnie dostaje 7, a Glasvegas 5.
"Lazarus on down" świetny, na pewno załapie się do mojej dziesiątki.
Zaś to co leci również załapie się do mojej dziesiątki. Tyle, że w innej konkurencji
kajman pisze:
Adele znacznie lepsza od Chasing pavements i spokojnie łapie się na 7. Może śladem poprzedniczki załapie się do Top30?
Ale to przecież lista przebojów, a nie lepszych piosenek? Co z tego, która jest lepsza? Skoro Chasing Pavements to był przebój?
(i nie muszę tego udowadniac wystarczy czasem włączyc TV, aby to wykryc.) I dlatego marne szanse na ten Top30, ale kto wie?
marsvolta pisze:
Ale to przecież lista przebojów, a nie lepszych piosenek? Co z tego, która jest lepsza? Skoro Chasing Pavements to był przebój?
(i nie muszę tego udowadniac wystarczy czasem włączyc TV, aby to wykryc.) I dlatego marne szanse na ten Top30, ale kto wie?
Stwierdził tylko, że bardziej mu się podoba i nie widzę w tym nic złego. Często można zauważyć takie komentarze na naszym forum. Czasem mam wrażenie, że czepiasz się wszystkiego, co Kajman napisze.