abd3mz pisze:Gratulacje dla Miszona, który prowadził od początku.
No ale nie cały czas, bo przez chwilę wyprzedziła mnie dość mocno Zawiesina (i to mocno). A później jeszcze parę osób wspomagało w pościgu.
Dziękuję za gratulacje i gratuluje całej reszcie - szczególnie współnadkreskowiczom i ostatnim trzem miejscom.
W ogóle to zauważyłem coś ciekawego - każde z moich bodajże trzech zwycięstw było poprzedzone miejscem w końcówce samej lub nawet ostatnim. Niezłe wahania .
Miszon pisze:No ale nie cały czas, bo przez chwilę wyprzedziła mnie dość mocno Zawiesina.
Wyprzedził
No tak, ale jakoś gramatyczniej brzmi wyprzedziła . Nawet można sobie to zwizualizować (biegnę, a tu wyprzedza mnie Zawiesina) .
A troszkę inny problem gramatyczny z SummerMovedOnem/SummeremMovedOnem/SummeremMovedemOnem
Miszon pisze:
A troszkę inny problem gramatyczny z SummerMovedOnem/SummeremMovedOnem/SummeremMovedemOnem
Gdy rejestrowałem się na forum miałem absolutną fazę na tę piosenkę i jakoś nie pomyślałem o tego typu sytuacjach Poprawność gramatyczną zostawmy w spokoju. Grunt, że wiadomo o kogo chodzi
Miszon pisze:A troszkę inny problem gramatyczny z SummerMovedOnem/SummeremMovedOnem/SummeremMovedemOnem
Gdy rejestrowałem się na forum miałem absolutną fazę na tę piosenkę i jakoś nie pomyślałem o tego typu sytuacjach Poprawność gramatyczną zostawmy w spokoju. Grunt, że wiadomo o kogo chodzi