Całkiem niezłe to WW

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja na ten przykład opuściłem we wrześniu pierwszą Listę od półtora roku.kajman pisze:Mi na ten przykład. Jeżeli dobrze liczę, to nie tylko we wrześniu, ale w całym roku minuty nie opuściłem.
Zgadza się. Ale zdaniem dużej części osób akurat ten jest.Tomekk pisze:nie wszystko co komercyjne jest złeIZA pisze:Katty Perry Brrrrrrrrrrrrrrrr. Widzę, że komercyjne koszmary nie opuszczają Lp3?
[/quote] Jasne...20 mni to przecież drobiażdzek...1/9 ListyTomekk pisze:a liczy się też, jeżeli opuściłem 20 min poprzedniejzbyszu pisze: Komu udało się we wrzesniu wysłuchać (w sobotę) wszystkich czterech List na żywo i od początku do konca????bo bez tego to też wszystkie słuchałem w całości
![]()
jak mogłeś popsuć sobie taki ładny wynik??abd3mz pisze:Ja na ten przykład opuściłem we wrześniu pierwszą Listę od półtora roku.
To fakt, ale:kajman pisze:Oj, nie byłbym pewien, bo Przemyk ostatnio podciągnęła ładnie Plateau.
Oj, ja we wrzesniu też opuściłem Listę pierwszy raz...chyba od lat kilku...I to od razu 3 kolejne...abd3mz pisze:Ja na ten przykład opuściłem we wrześniu pierwszą Listę od półtora roku.kajman pisze:Mi na ten przykład. Jeżeli dobrze liczę, to nie tylko we wrześniu, ale w całym roku minuty nie opuściłem.
mnie też co raz bardziej, ale z początkami było... średnioAdameks pisze:VooVoo i The Cure coraz bardziej mie się podobają, a podobały się już na początku![]()
A może to nie Waluta a np. nowa Verve lub Foreigner z 50. A może nasza proemocja?SummerMovedOn pisze:"Waluta" co raz bardziej mnie zaskakuje. Pare tygodni temu sądziłem, że w ogóle nie pojawi się w top30
Nie wiem...uzi pisze:jak mogłeś popsuć sobie taki ładny wynik??