1390 (20.09.2008)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Re: 1390 (20.09.2008)

Post autor: Robinson »

Yacy pisze:Moje zapotrzebowanie na dzisiejszą lp3? Proszę bardzo:
* Czarne kowboje na 30 :roll:
* Gilmour najwyższą nowością :D
* Madonna największym spadkiem :mrgreen:
* awans Hiszpana :)
* Katie na 1 :lol: :lol:
jeśli spełnią sie 3/5 to będzie ok.
Czyli jest OK. :)
bobby-x pisze:
JaceK pisze:A jak według Ciebie powinna wyglądać taka kolejność? Na co chciałbyś zwrócić uwagę — załóż stosowny wątek w odpowiednim dziale i podyskutujemy wraz z innymi.
Czy w dziale poprawki do archiwum?
Na pewno właśnie w tamtym dziale.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Witam!
Właśnie zacząłem odsłuchiwać Listę. :-D [U mnie teraz Travis. :-P] Wyniki na stronie i na forum, a ja słucham jeszcze ich nie znając. :P [O samolot! :mrgreen: ]
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Re:

Post autor: zbyszu »

abd3mz pisze:Witam!
Właśnie zacząłem odsłuchiwać Listę. :-D [U mnie teraz Travis. :-P] Wyniki na stronie i na forum, a ja słucham jeszcze ich nie znając. :P [O samolot! :mrgreen: ]
A ja wąłsnie przed chwila skonczyłem. Ciekawe rozwizania. Ciekawa lista

A za 2 godz walczymy z Mielcem!!! Warmia!!!
Awatar użytkownika
abd3mz

Robinson pisze:Widzę, że zapowiada się spory zlot. Będą opisy wrażeń, będą zdjęcia? ;)
Może. ;-)
ksch pisze:
kajman pisze:Pewnie kschowi chodziło o najpiękniejszy (no jeden z najpiękniejszych) kwiat forum czyli neon.kę, a Balonik być może o wyjeździe naszej pięknej towarzyszki nie wiedział, stąd zła interpretacja.
Martyrka też wyjechała 8-)
To ja dla jasności dodam, że oprócz neon.ki i Martyrki były jeszcze dwie kobiety. :-D :-D :-D
ku3a

Post autor: ku3a »

ależ notowanie!! :shock:
"Czarne" sie utrzymały, więc będą miały jeszcze tydzien na zdobywanie punktow na forumowej :mrgreen: .
nowosci calkowicie niespodziewane. tworząc Znawcę nawet przez pół sekundy nie brałem pod uwagę trzech z nich. i nie mam zielonego pojęcia jak one poradzą sobie za tydzien.
no i mam nadzieję, że w San Sebastian "Hiszpan" poradzi sobie lepiej niż ostatnio :mrgreen: .

podziekowania dla kris3k'a (kriska?) za zachomikowanie nagrania (ale sciagalo się przez 100 minut!!)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

ja na razie zdołałem przesłuchać do miejsca nr 12 ;-)
I zdecydowanie największy plus to 30 miejsce Czarnych K.!!! Super!!!

[nie czytam na razie forum, aby nie naknąć się na opis top10 :mrgreen:. Jadąc do pracy włączyłem Trójkę, a tam Marcel mówi, że cieszy się z nr 1 na lp3 :evil: ale udało mi się w porę przełączyć na CD ;-) Dalej więc żyję w nieświadomości :-)]
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Po wynikach widzę, że bardzo ciekawe notowanie. I aż 4 nowości, zaskakujący numer 1. Muszę go połsuchać.

A zaraz poczytam komentarze do notowania.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Yacy pisze: Moje zapotrzebowanie na dzisiejszą lp3? Proszę bardzo:

* Czarne kowboje na 30 :roll:
* Gilmour najwyższą nowością :D
* Madonna największym spadkiem :mrgreen:
* awans Hiszpana :)
* Katie na 1 :lol: :lol:

jeśli spełnią sie 3/5 to będzie ok.
[/b]
8) I jest 3/5
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

abd3mz pisze:To ja dla jasności dodam, że oprócz neon.ki i Martyrki były jeszcze dwie kobiety. :-D :-D :-D
mhm, spotkanie było zdominowane przez kobiety :mrgreen: .
na koncercie 'Kowboje' chyba też były niżej niż 'Hiszpan' :wink: [kto pamięta kolejność setlisty lepiej niż ja?]
ku3a pisze:no i mam nadzieję, że w San Sebastian "Hiszpan" poradzi sobie lepiej niż ostatnio :mrgreen: .
Ja myślę, że nazwa miasta zdecydowanie zobowiązuje i największy tutejszy fan Lao Che :mrgreen: [no, od czasu pojawienia się na forum uzi, możliwe że jest ich dwoje :) ] załatwi również lepszy wynik 'Kowbojom'.

Co do notowania: nowości w poczekalni niezachwycające niestety...
nowości w trzydziestce :shock: ale myślę, że za tydzień będą się już poruszać w przewidywalnym kierunku.
a i same wielkości ruchów innych piosenek też zaskakujące!
z moich zapotrzebowań sprzed Listy wypełniły się wszystkie :D , ale najlepszym w moich oczach wydarzeniem tego notowania był ogromny awans Kings Of Leon!!!! I mam nadzieję, że nie jest to tylko jeszcze jeden dziwny jednotygodniowy ruch!
ku3a

neon.ka pisze:na koncercie 'Kowboje' chyba też były niżej niż 'Hiszpan' :wink:
no tak, "Hiszpan" był bodajże na drugim :P
neon.ka pisze:
ku3a pisze:no i mam nadzieję, że w San Sebastian "Hiszpan" poradzi sobie lepiej niż ostatnio :mrgreen: .
Ja myślę, że nazwa miasta zdecydowanie zobowiązuje i największy tutejszy fan Lao Che :mrgreen: [no, od czasu pojawienia się na forum uzi, możliwe że jest ich dwoje :) ] załatwi również lepszy wynik 'Kowbojom'.
tak, zdecydowanie Pan Sebastian powinien coś zrobić w tym kierunku :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

neon.ka pisze:
tak, zdecydowanie Pan Sebastian powinien coś zrobić w tym kierunku :mrgreen: .[/quote]Ja chciałbym tylko skromnie donieść, że San Sebastian leży w kraju Basków, a jak wiadomo oni bardziej Hiszpanów wysadzają w powietrze, bo oględnie mówiąc ich nie znoszą. :mrgreen: (nawet nie cieszyli się, jak Hiszpanie wygrali Euro 2008)
Awatar użytkownika
abd3mz

neon.ka pisze:mhm, spotkanie było zdominowane przez kobiety :mrgreen: .
Aż tak!? ;-) To co by było gdyby było Was jeszcze więcej?... :mrgreen:
neon.ka pisze:na koncercie 'Kowboje' chyba też były niżej niż 'Hiszpan'
Kowboje chyba na 30-tym, a Hiszpan tak jak napisał ku3a na drugim. :-P
neon.ka pisze:[kto pamięta kolejność setlisty lepiej niż ja?]
No, ja niestety z kolejnością mam problemy...
neon.ka pisze:Ja myślę, że nazwa miasta zdecydowanie zobowiązuje i największy tutejszy fan Lao Che :mrgreen: [no, od czasu pojawienia się na forum uzi, możliwe że jest ich dwoje :) ] załatwi również lepszy wynik 'Kowbojom'.
Tak! Niech ON coś zrobi!!!! Ale z drugiej strony co ON może? :know:
ku3a pisze:tak, zdecydowanie Pan Sebastian powinien coś zrobić w tym kierunku :mrgreen: .
A najwyższy tutejszy fan Lao Che ma zamiar coś zrobić w tym samym kierunku? :P :mrgreen:
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

no to właśnie dowiedzialem sie, że 1 miejsce zamówione przeze mnie przed listą zostalo zrealizowane :-) Kowboje stanęły przed przepaścią :-) I Gilmour [na którego nie głosuję, ale może zacznę ;-)] najwyższym debiutem!!! Super!!!
A Hiszpan za tydzien musi iść do góry, a Madonna w dól - dla równowagi :mrgreen:

na koncercie Czarne były na "29" ;-) ? Chyba sie nie mylę?
ku3a

tak, chyba tak, bo na 30. "Bóg zapłać" :-)
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Kiefer pisze:Dzisiaj bylem w Szklarskiej Porebskiej, wybralem sie na Labski Szczyt, a tam w schronisku kto? Calkiem niespodziewanie Ewa Kwiaciareczka z mezem i 3,5-miesiecznym swoim kwiatuszkiem [a raczej kwiatuszką] :) Pozdrawiaja serdecznie, a ja sie dolaczam. I biegne pod prysznic, bo po gorach to dobrze by bylo...
Pozdrawiamy Kwiaciareczkę, jej Męża i Kwiatuszkę, a skoro bobaska wdrapała sie tak wysoko to może łatwiej będzie zjechać na warszawskie niziny na kolejny zlot :lol:
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

bobby-x pisze:a skoro bobaska wdrapała sie tak wysoko to może łatwiej będzie zjechać na warszawskie niziny na kolejny zlot :lol:
to już coś wiadomo w sprawie miejsca i czasu numeru szóstego?
:mrgreen:
ODPOWIEDZ